Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

BAŞKAN CANPOLAT’IN KAZANDIRDIĞI KOMPLEKS VATANDAŞLARA KOLAYLIK SAĞLADI

BAŞKAN CANPOLAT’IN KAZANDIRDIĞI KOMPLEKS VATANDAŞLARA KOLAYLIK SAĞLADI
REKLAM ALANI
16.12.2023
A+
A-

TARİH 16.12.2023
İLETİ NO 293
KONU BAŞKAN CANPOLAT’IN KAZANDIRDIĞI KOMPLEKS VATANDAŞLARA KOLAYLIK SAĞLADI
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

BAŞKAN CANPOLAT’IN KAZANDIRDIĞI KOMPLEKS VATANDAŞLARA KOLAYLIK SAĞLADI

Resim

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın girişimleriyle Karşıyaka Mahallesine kazandırılan Kompleks projesi, vatandaşlara büyük kolaylık sağladı. Kapalı semt pazarı ile gönül rahatlığıyla alışveriş yapan esnaf ve mahalle sakinleri, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve bölgeye kazandırılan Karşıyaka Kompleksi vatandaşların takdirini topluyor.

Resim

Karşıyaka Mahallesinde ihtiyaca yönelik tespitlerin ardından hizmete sunulan Karşıyaka Kompleksi, kapalı semt pazarı/otopark, zabıta amirliği, camii ve semt sahası ile bölgeye nefes aldırdı. Aydınlatma sistemi ve güvenlik kamerasının yanı sıra buhar sistemiyle vatandaşlara alışveriş yapabilecekleri modern bir alan oluşturulan kapalı semt pazarı, esnaf ve mahalle sakinlerinden tam not aldı. Bölgeye kazandırılan pazar yeri ile yaşadıkları sorunların ortadan kalktığını ifade eden mahalle sakinleri, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Resim

Mahalle sakinleri adına kazandırdığı proje için Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür eden Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan, “2014 yılında muhtar oldum. Muhtar olduğum zaman burada ne kapalı semt pazarı vardı, ne spor kompleksleri vardı. Burada caddede kuruluyordu, kışın esnafımız perişandı, vatandaşımız perişandı, yağmurda gidip alışveriş yapamıyorlardı. Biz Belediye Başkanımıza müracaat ettik. Sağ olsun Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat geldi, bu kapalı semt pazarını bize, vatandaşlarımıza, milletimize yaptı. Allah kendisinden razı olsun. Yanında çocuklarımızın top oynaması, vakit geçirmesi için halı saha yaptı. Yanında cami diktirdi, muhtar evi yaptı. Bu çalışmalardan dolayı Karşıyaka Mahalle Muhtarı olarak Sayın Başkan Mehmet Canpolat’a şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

Resim

Modern semt pazarının esnafının sorunlarına yanıt olduğunu belirten Şanlıurfa Pazarcılar Dernek Başkanı Hacı Keser ise, “Yazın sıcağında çadırlardan hem esnafımız hem vatandaşımız kurtuldu. Kışın çamurunda, yağmurunda. Sadece semt pazarı değil, halı saha, camimiz. Birçok şeye Mehmet Canpolat vesile oldu. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Sağ olsun, var olsun. Gerçekten çalışan bir Belediye Başkanımızdır. Geçmişte çadır kuruyorduk, çamurda esnaf perişandı. Şimdi Allah razı olsun, sağ olsun Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gerçekten katkısı çok oldu” ifadelerini kullandı.

Resim

Pazar alanı olmadığı için sıcak havalarda ve yağmurda pazar kurduklarını belirten esnaf da, mahalleye kazandırılan proje için Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti. Pazar esnafı şu sözlere yer verdi: “Pazarcılar olarak biz burada yıllardır çok büyük sıkıntılar çektik. Yaz olsun, kış olsun. Yağmurda, çamurda, güneşin altında branda kurarak, çadır kürara çok çileli zamanlar geçirdik. Şimdi çok güzel bir önem yaşıyoruz. Başta Dernek Başkanımız Hacı Keser olmak üzere Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a çok teşekkür ederiz. Şu an pazarlarımız hemen hemen lüks aşamasında. Işıklı, kameralı, buhar sistemli. Yazın insanlar rahatlıkla alışveriş yapabiliyor, insanların memnuniyetini de görebiliyoruz. Ben bir esnaf olarak çok memnunum, teşekkürlerimi sunuyorum.

Resim

Öte yandan, pazarın kurulmadığı günler kapalı otopark olarak hizmet veren alan bölgenin park ihtiyacını da karşılıyor.

 

 

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

FTP Adresimiz:

Sunucu: 213.14.45.58

Kullanıcı adı: basin

Şifre: 123987

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

Resim

REKLAM ALANI