Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Uriel Avrupa’yı şimdi de remixiyle eğlendirecek

Uriel Avrupa’yı şimdi de remixiyle eğlendirecek
REKLAM ALANI
24.11.2021
A+
A-

Uriel Avrupa’yı şimdi de
remixiyle eğlendirecek

Uriel’den remix sürprizi

Uriel, Avrupa’da fırtınalar estiren “Nerdesin” cover’ına şimdi de remix versiyon hazırladı. Türkiye ve Almanya’da müzik listelerinin zirvesine yerleşen şarkı, bu daha hareketli versiyonuyla kulüplerin vazgeçilmezi olacak!

Müzik dünyasında Uriel rüzgârı esmeye devam ediyor. Başarılı şarkıcının son çalışması “Nerdesin”, dünya çapında ses getirdi. 90’lı yıllarda Regina’nın seslendirdiği, Ayşen’in dilimize uyarladığı unutulmaz şarkıya Uriel tarafından hazırlanan versiyon, müzik listelerinde zirveye yerleşti.

15 ARALIK’TA
YAYINDA

Türkiye’de iTunes listesinde Adele, Måneskin, CKay, Ajda Pekkan, Edis ve Ezhel gibi pek çok yıldızı geride bırakarak 1 numaraya yerleşen ve Almanya’da da zirveye oturan şarkı, Avrupa listelerinde de kendine yer buldu. Uriel, “Nerdesin”in remix versiyonunu da hazırladı. Eğlence kulüplerinin vazgeçilmezleri arasına girecek şarkı, 15 Aralık’ta dijital platformlardaki yerini alacak.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

Klip Linki

REKLAM ALANI