Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Ücretsiz FIFA oyunu Türkiye’de yayında

Ücretsiz FIFA oyunu Türkiye’de yayında
REKLAM ALANI
07.09.2021
A+
A-

Dünyanın en büyük oyun şirketlerinden Electronic Arts tarafından geliştirilen tamamen ücretsiz futbol bilgisayar oyunu EA Sports FIFA Online 4, Türk oyuncularla buluştu. Yayıncı firması 101XP olan oyun tamamen Türkçe olarak yayınlandı. Türkiye Süper Ligi’nin de yer aldığı 30’un üzerinde lige sahip FIFA Online 4’ün maç anlatımlarında Murat Kosova ve Nebil Evren yer aldı.

Konuyla ilgili detaylı basın bültenini ekte ve aşağıda değerlendirmenize sunarım.
Soru ve dönüşleriniz için dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. J

Keyifli ve sağlıklı çalışmalar dilerim.

Basın Bülteni
Ücretsiz FIFA oyunu Türkiye’de yayında!
Dünyanın en büyük oyun şirketlerinden Electronic Arts tarafından geliştirilen tamamen ücretsiz futbol bilgisayar oyunu EA Sports FIFA Online 4, Türk oyuncularla buluştu. Yayıncı firması 101XP olan oyun tamamen Türkçe olarak yayınlandı. Türkiye Süper Ligi’nin de yer aldığı 30’un üzerinde lige sahip FIFA Online 4’ün maç anlatımlarında Murat Kosova ve Nebil Evren yer aldı.
Dünyanın en büyük oyun geliştiricilerinden Electronic Arts tarafından futbol oyunu tutkunlarına sunulan FIFA Online 4’ün Türkiye sunucuları açıldı. FIFA Online 4 tamamen Türkçe olarak oyuncularla buluştu. Arayüzü ve seslendirmesiyle Türkçe olarak oynanabilecek FIFA Online 4’ün yayıncı imzasında birçok başarılı oyunun da yayıncı firması olan 101XP yer alıyor.

Farklı oyun modları ve karşılaşma türleri ile oyuncuların karşısına çıkan FIFA Online 4, tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor. UEFA™ Şampiyonlar Ligi ile birlikte 30+ farklı ligden 600’den fazla takımın yer aldığı FIFA Online 4, 101XP’nin resmi web sitesi üzerinden indirilebiliyor.

Türkiye Süper Ligi, Türkçe Seslendirme ve Dil Desteği

Oyunda geçmişten ve günümüzden 17.000 futbol yıldızı bir arada yer alıyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve tüm Türkiye Süper Ligi takımları da FIFA Online 4’te hem Türk hem de global oyuncular için sunuluyor.

Arayüzü ve seslendirmeleri tamamen Türkçe olarak Türk oyuncularla buluşan oyunun seslendirmelerini futbol dünyasının tanınmış sunucuları Murat Kosova ve Nebil Evren gerçekleştirdi. FIFA Online 4’ün seslendirme sürecinin sahne arkası videosunda konuşan Murat Kosova, “Amacımız, özel ve özgün futbol atmosferini evinize getirmekti, umarım başarmışızdır.” yorumunu yaparken Nebil Evren, “Ben seslendirirken çok eğlendim, eminim sizler de oynarken çok eğleneceksiniz” yorumlarını ekledi.

Oyunun fragmanını izleyin: https://youtu.be/jJLs4joPhks

FIFA Online 4 Detayları

Türkiye’deki oyuncular için sunulan içerikler;

1v1 Dereceli Maçlar
Teknik Direktörlük Modu
Lig Maçları
Arkadaşlarla oynamak için özel maçlar
Oyunun açılış versiyonunda oyun içi kulüpler ve farklı klasmanlardan futbolcular bulunuyor. Bunlar;

Live: Aktif olarak futbol oynayan futbolcular ve şu anki kulüpleri
Club Heroes: Maksimum genel puanları 98 olan en ünlü 200 futbolcu
World Hero Debut: Oynadıkları milli takımlarındaki ilk maçlarında mükemmel performans ortaya koymuş veya Dünya Şampiyonası’nda harika performans sergilemiş aktif ve geçmiş yıldızları
Turkish Club Stars: Türkiye’de aktif olarak futbol oynayan 60 ünlü futbolcu
Daha fazla içerik ve oyun modu ileride açıklanacak. Ayrıca 101XP firması, yerel fiziksel sunucuların, tüm Türkiye’den maksimum sayıda oyuncu için rahat bağlantı sağlayacağını belirtti.

101XP Hakkında

101XP, A.B.D. ve Avrupa’da faaliyet gösteren enternasyonal yayıncı bir firma olmanın yanısıra, geniş bir spektrumda online oyunları hizmete sunan yenilikçi bir oyun platformunun da geliştiricisidir. 101XP, Facebook,Steam, Google Play, Apple iOS ve diğer büyük platformlarda çok sayıda oyun yayınlamıştır.Resmi websitesi: https://en.101xp.com/

Electronic Arts Hakkında

Electronic Arts (NASDAQ: EA), dijital interaktif eğlencede dünya lideridir. Şirket, internete bağlı konsollar, mobil cihazlar ve kişisel bilgisayarlar için oyunlar, içerik ve çevrimiçi hizmetler geliştirir ve sunar.

2021 mali yılında EA, 5.6 milyar dolarlık GAAP net geliri açıkladı. Merkezi Kaliforniya, Redwood City’de bulunan EA, EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ ve F1™ gibi eleştirmenlerce beğenilen, yüksek kaliteli markalardan oluşan portföyüyle tanınmaktadır. EA hakkında daha fazla bilgiyi www.ea.com/news adresinde bulabilirsiniz.

REKLAM ALANI