Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

TURNER’DEN BÜYÜK ÖVGÜ ALDI

TURNER’DEN BÜYÜK ÖVGÜ ALDI
REKLAM ALANI
06.10.2021
A+
A-

TURNER’DEN BÜYÜK ÖVGÜ ALDI
Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen dünyaca ünlü ABD’li Rock sanatçısı Joe Lynn Turner, bir süre önce piyasaya sürdüğü ‘Ciran’isimli şarkısıyla büyük çıkış yakalayan ve şarkısı 10 milyon tıklanan Anıl Alan’ın sesine hayran kaldı.

Açıklama yok.

Bugüne kadar Türkiye’ye birçok kez gelen ve tam bir Türkiye Aşığı olan ABD’li ünlü şarkıcı Joe Lynn Turner,10 günlük tatil için yine İstanbul’u tercih etti. Sultanahmet’te bir otelin teras katında dostlarıyla bir araya gelen Joe Lynn Turner, bir süre önce ‘Ciran ’isimli şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Anıl Alan ile tanıştı. Yemekte zirve yapan türküsüne okuyan Alan, ünlü Rock sanatçısı Turner’ den büyük övgü aldı. Başarılı Türkücünün yorumunu çok beğendiğini dile getiren Turner, ‘Saz çalmayı çok sevdiğini söyleyerek Türkülerimizi de beğendiğini söyledi.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI