Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Türkmenistan’da Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Günü Kutlaması

Türkmenistan’da Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Günü Kutlaması
REKLAM ALANI
18.11.2023
A+
A-

 

 

 

Türkmenistan’da Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Günü Kutlaması
.2023

Öncesi
Sonraki

 

 

11 Kasım 2023’te Tacikistan Cumhuriyeti’nin Türkmenistan Büyükelçiliği’nde yurttaşların katılımıyla Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti’nin Türkmenistan Büyükelçisi Niyatbekzoda Vafo, kutlama konuşmasında, Tacik halkının Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Günü’nü, Barışın ve Ulusal Birliğin Kurucusu – Tacikistan Lideri’ne olan güvenin simgesi olan büyük bir bayram olarak kutladığını kaydetti. Millet, Tacikistan Cumhuriyeti Başkanı Sayın Emomali Rahmon.

 

 

 

Konuşması sırasında Büyükelçi, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Günü’nün tarihini ve modern çağda Tacik devletinin temelini oluşturan önemli belge olan Anayasa’yı hatırlattı.

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın sosyal medyadaki resmi sayfaları:

Facebook’tayız : www.facebook.com/mfa.tj _

Twitter’dayız : twitter.com/MOFA_Tajikistan _

Instagram’dayız : instagram.com/mfa_tjk _

Türkmenistan

kaynak:https://mfa.tj/en/main/view/13741/celebration-of-the-day-of-the-president-of-the-republic-of-tajikistan-in-turkmenistan

 

 

 

REKLAM ALANI