Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

TURKKON GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU`NDAN “28 ŞUBAT” MESAJI

TURKKON GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU`NDAN “28 ŞUBAT” MESAJI
REKLAM ALANI
28.02.2024
A+
A-

TURKKON GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU`NDAN “28 ŞUBAT” MESAJI

Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu TURKKON Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, 28 Şubat ile ilgili bir mesaj yayınladı.

TURKKON Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, mesajında şu ifadelere yer verdi;

28 Şubat post-modern darbesi, 1997’de olağanüstü toplanan Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sonucu açıklanan kararlarla başlayan, ülke ve millet olarak bizleri derinden yaralayan bir sürecin adıdır.

Milletin tehdit edildiği, İmam Hatiplerde okuyan gençlerin üniversitelere alınmadığı, temel hak ve hürriyetlerinin gasp edildiği bir dönem yaşanmıştır.

Bununla birlikte şunu gördük ki, her ne kadar ’28 Şubat bin yıl sürecek’ denilse de milletimiz; Hakkın ve halkın kabul etmeyeceği bir sistem, düzen ve uygulamanın devam etmesinin mümkün olmayacağı düşüncesini bir kez daha hâkim kıldı. Alçak iddianın gerçekleşmeyeceğini yaptığı tercihlerle gösterdi.

28 Şubat hadisesi, hükümetimizin görevi devralmasından sonra; Balyoz, Ergenekon, E-Muhtıra, Gezi Olayları, 17- 25 Aralık Olayları ve son olarak da 15 Temmuz hain darbe girişimi olarak karşımıza çıktı. Ancak aziz milletimiz 15 Temmuz’da da “Milli iradeye darbe vurulamaz” diyerek ülkemize ve hükümetimize karşı yapılmak istenen darbe girişimini bertaraf etmiştir. Bu toprakların kaderinde hainler de vardır, kahramanlar da var olacaktır.

Allah’a hamdolsun ki 28 Şubat müdahalesinden 27 yıl sonra bugün güçlü demokrasisi, kalkınan ekonomisi ve artan özgüveniyle ilham kaynağı olan bir Türkiye var. Allah bir daha bu ülkeye darbeler ve ihtilaller yaşatmasın.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI