Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Tarım uzmanlarından “Tarım ve Teknoloji Zirvesi”

Tarım uzmanlarından “Tarım ve Teknoloji Zirvesi”
REKLAM ALANI
24.05.2021
A+
A-

Tarım Kültür Platformu tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen Tarım ve Teknoloji Zirvesi, 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZFAŞ’ın “Digitalİzmirfair” platformu üzerinden gerçekleşecek Tarım ve Teknoloji Zirvesi’nin açılışında ve “Dirençli Tarım Dirençli Kentler” oturumunda birer konuşma yapacak.

İzmir, tarıma verdiği destekleri artırarak sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde büyük bir zirveye hazırlanıyor. Tarım Kültür Platformu tarafından düzenlenecek Tarım ve Teknoloji Zirvesi, 25-26 Mayıs tarihlerinde sanal olarak yapılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin fuarcılık şirketi İZFAŞ’ın “Digitalİzmirfair” platformu üzerinden tarimzirvesi.izfas.com.tr web sitesinde gerçekleştirilecek zirvede sektördeki teknolojik gelişmeleri izleme, deneyimleri paylaşma, yeni projeler ve yenilikler hakkında bilgi sahibi olma imkanı sağlanacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de zirveye konuşmacı olarak katılacak.

İki güne yayılacak
Zirve oturumları, etkili bir altyapı desteği sunabilmek üzere pandemiye bağlı kısıtlamalara da uyum sağlayarak 2 güne yayılacak. İlk gün; “Tarım ve Yeni Ekonomiler”, “Dirençli Tarım, Dirençli Kentler”, “Fark Yaratanlar: Sürdürülebilir Teknolojik Tarıma Örnekler”, “Tarım ve Gıda Arz Zincirinde Değişen Dinamikler ve E-Ticaret”, ikinci gün ise “Tarımda İşbirliği Modelleri: Bakanlık, Yerel Yönetimler, Özel Sektör, STK’lar ve Üniversiteler”, “Tarımda Dijital Dönüşüm”, “Girişimcilik, Tarım Filizleri Yatırım Ağı ve Hızlandırıcı Programları” ile son bulacak. Zirvenin sonunda sonuç ve yol haritası bildirgesi paylaşılacak.

Tarımda söz sahibi isimler buluşacak
Tarım ve Teknoloji Zirvesi, önemli konuşmacılara ev sahipliği yapacak. İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, “Tarım ve Yeni Ekonomiler” oturumunda konuşmacı olacak. Günün ikinci oturumu olan “Dirençli Tarım, Dirençli Kentler”de, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar konuşma yapacak. “Fark Yaratanlar: Sürdürülebilir Teknolojik Tarıma Örnekler” oturumunda Köy-Koop İzmir Birlik Başkanı Neptün Soyer yer alacak. “Tarım ve Gıda Arz Zincirinde Değişen Dinamikler ve E-Ticaret” oturumunda ise İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener konuşma yapacak. İkinci gün programında İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Şevket Meriç, “Tarımda İşbirliği Modelleri: Bakanlık, Yerel Yönetimler, Özel Sektör, STK’lar ve Üniversiteler” oturumunda konuşmacı olacak.

Kaynak:https://www.izmir.bel.tr/tr/Haberler/tarim-uzmanlarindan-tarim-ve-teknoloji-zirvesi/45039/156

 

 

REKLAM ALANI