Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Simge ileride moda dünyasına girip kendi adıyla bir koleksiyon hazırlamak istiyor

Simge ileride moda dünyasına girip kendi adıyla bir koleksiyon hazırlamak istiyor
REKLAM ALANI
18.11.2021
A+
A-

Cesur Simge…

Hayali moda dünyası…

 

Önceki akşam sahne aldığı gecede söylediği şarkılar kadar cesur kıyafetiyle göz dolduran Simge, kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

Son dönemde sahnede giydiği kıyafetleriyle ve tarzıyla beğeni toplayan Simge ileride moda dünyasına girip kendi adıyla bir koleksiyon hazırlamak istiyor.

Sahnedeki Simge ile evdeki Simge arasında çok fark var diyen güzel şarkıcı, ‘Evdeki Simge çok sakin rahat giyinen sahnedeki Simge ise enerjik ve havalı bir kadın.’ dedi.

“Sahnede bir giydiğini bir daha giymek profesyonelce davranış’ olmadığının altını çizen Simge, ‘Sahne benim vitrinim onun için çok özenli davranıyorum. Şarkılarıma, sahneme ve kıyafetlerime harcadığım paraya hiç üzülmem’ diye konuştu. Simge, giydiği kıyafetleri ise: ‘Adana, Ankara ve Gaziantep’te sahne alan şarkıcılara gönderiyor. Bu durumu gelenek haline getiren sanatçının kostümleri kuru temizleme yapıldıktan sonra altı ayda bir kargolanarak, yeni sahibine ulaşıyor.

Simge sahne fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-SusdFrBJZo

REKLAM ALANI