Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

ŞEFİK ÖNER `DEN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

ŞEFİK ÖNER `DEN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
REKLAM ALANI
07.04.2023
A+
A-

ŞEFİK ÖNER `DEN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

AK Parti Gercüş İlçe Başkanı Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Öner, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini koruyan, suç ve suçluyla mücadele eden, kamunun güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden görev yapan Emniyet Teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyorum.

Günümüzde Emniyet Teşkilatımız, yüksek donanımlı personeli ve teknik imkanlarıyla önemli gelişmeler sağlamıştır. Bu gelişmeler sonucunda birçok ülke tarafından örnek alınacak seviyeye gelmiştir.

Kurulduğu günden bugüne halkımızın huzur ve güvenliği için önemli görev üstlenen ve görevi başında Şehitlik mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Gazilerimize sağlık içerisinde uzun ömürler diliyorum.

Başta ilçemizde görev yapan teşkilat mensupları olmak üzere tüm emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI