Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Özge Şafak, yeni single’ında Bilal Sonses’le işbirliği yaptı

Özge Şafak, yeni single’ında Bilal Sonses’le işbirliği yaptı
REKLAM ALANI
16.04.2021
A+
A-

Özge Şafak’a
Bilal Sonses desteği

İki genç yetenekten
single işbirliği

Müzik dünyasının sevilen sesi Özge Şafak, yeni single’ında Bilal Sonses’le işbirliği yaptı. Sonses, söz ve müziğine imza attığı şarkıda Şafak’a vokal de yaptı.

Avusturya’nın başkenti Viyana’da yaşayan Özge Şafak, müzik çalışmalarına iddialı bir single’la devam ediyor. Şafak bu kez müzik dünyasının son dönemde en çok konuşulan isimlerinden Bilal Sonses’le işbirliği yaptı.

VOKAL YAPTI
Özge Şafak, yeni single’ı için Bilal Sonses’in söz, müzik ve düzenlemesine imza attığı “Geçmişi Araladım” adlı şarkıyı seslendirdi. Sonses, Şafak’a back vokal yaparak da destek verdi.

KLİP YAYINDA
“Geçmişi Araladım”, Sipan Babur Productions etiketiyle dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Şarkının ünlü yönetmen Murad Küçük’ün imzasını taşıyan klibi de yapım şirketinin YouTube sayfasında yayınlandı.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI