Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

ÖMER KOCA’DAN ”MAZLUMUN AHI”

ÖMER KOCA’DAN ”MAZLUMUN AHI”
REKLAM ALANI
21.02.2023
A+
A-

ÖMER KOCA’DAN ”MAZLUMUN AHI”

 

 

MAVİ KÜÇÜKÜNAL-İSTANBUL

Duayen yorumcu, aranjör, besteci, söz yazarı ve müzik yönetmeni Ömer KOCA, yepyeni teklisi ”Mazlumun Ahı”isimli şarkısını kendi kanalından yayınlayarak tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sundu.

Açıklama yok.

On parmağında on marifet olan sanatçının bu şarkısının söz, müzik ve aranjesi kendisine aitken, klip yönetmenliği koltuğunda ise yine kendisi oturmaktadır. Klipte inanılmaz bir bağlama performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ömer KOCA, müziksever ve müzik otoriterilerinden bu performansı ile tam not almıştır.

Açıklama yok.

Bugüne kadar birçok başarılı ve hit olmuş şarkılara yaptığı aranje ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ömer KOCA aynı zamanda 25 yıllık müzik hayatında Volkan KONAK dahil birçok sanatçıya müzik yönetmenliği yapmıştır. Daha önceden de Bu Olsa Gerek, Sessiz Veda, Gel Yarim Gel, Efkarlı Geceler isimli şarkılarını yayınlayan sanatçı bu şarkılarla da müzikseverlerin beğenisini kazanmayı ve dikkatini çekmeyi başarmıştır. Mazlumun Ahı şarkısı için: ”Bugüne kadar birçok şarkı yazdım ve söyledim. Ama bu şarkının yeri bende çok başka. Bu şarkıda ciddi emek var,uykusuz geceler var. İşte bu nedenle şarkımın müzikseverler tarafından çok beğenileceğinden şüphem yok.”sözleri ile şarkıya olan inancını belirtiyor.

Açıklama yok.

”Mazlumun Ahı”şarkısının sözleri ile adeta günümüzde insanlığa bir sosyal mesaj veren sanatçı: ”Bir senfonidir hayat. Uzun veya kısa. Her bir notası, her bir ölçüsü ruhumuza batıp kalan ve içimizi derinden sızlatan bir hüznün resmi geçidi. Ben asla üretmekten vazgeçmeyeceğim, insanlık için aşk için, yarım kalan sevdalar için şarkılar söylemeye ve yazmaya devam edeceğim. ”sözleri ile müziğe olan aşkını belirtiyor.

Açıklama yok.

Müziğin her alanında (yorumcu, aranjör, söz yazarı, yönetmen, besteci) duayen olan Ömer KOCA’nın ”Mazlumun Ahı”şarkısı ile daha neler yapacağı müzik otoriteleri ve müzikseverler tarafından merakla bekleniyor.


Ömer Koca “Mazlumun Ahı”
Ömer Koca “Mazlumun Ahı”Söz & Müzik Ömer KocaAranjör Ömer KocaBağlama Ömer KocaKameraman Kerem N.KocaDirected by Ömer Koca Ne anaya ne babaya saygı kalmamışİ…

www.youtube.com

https://www.youtube.com/@omerkoca8676

 

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI