Türk Sineması’nın ünlü ismi Nuri Alço ve Hababam Sınıfı’nın efsane isimleri Teoman Ayık, Ahmet Arıman ile Tuncay Akça, Kar Gümüş’ü ziyaret etti.
Pandemi nedeniye vakitlerinin büyük bir bölümünü evlerinde geçiren ünlü sinema oyuncusu Nuri Alço, Teoman Ayık, Ahmet Arıman ve Tuncay Akça Kapalıçarşı’da görüntülendi. Kar Gmüş’ü ziyaret eden oyucular, 2021’in erkek takılarına baktılar. Çarşı’da bulunan esnafların büyük ilgi gösterdiği Hababam’ın efsane oyuncuları Kar Gümüş sahibi Metin Kartal tarafından karşılandı. Yeşilçam’ın dostu başarılı iş adamı Kar Gümüş’ün 2021 bay,bayan takılarını hediye etti.
Önümüzdeki aylarda çekimlerine başlanacak olan sinema filmi için teşbih alan Nuri Alço,’Aradığım takıları Kar Gümüş’te buldum’dedi.
ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
Son Güncelleme: 10 Ocak 2021 | Etiketler: Aradığım takıları Kar Gümüş’te buldum, Nuri Alço
Birleşik Rusya milletvekilleri, gençlik ve çocuk STK’larına yönelik destek sisteminde iyileştirmeler yapılmasını sağladı
Депутаты «Единой России» добились усовершенствования системы поддержки молодёжных и детских НКО
Maria Lvova-Belova, Barnaul’da 2021 Halk Programı kapsamında eğitim altyapısının geliştirildiğini belirtti
Birleşik Rusya Halk Programı 2021 kapsamında kırsal kalkınma için ek 12 milyar ruble tahsis edilecek
По Народной программе «Единой России»-2021 на развитие сельских территорий дополнительно направят 12 миллиардов рублей
Евгений Поддубный: Все положения Народной программы «Единой России» — обязательны к реализации