Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Kullanışlı Ürünler Goldmaster’da Sizi Bekliyor

Kullanışlı Ürünler Goldmaster’da Sizi Bekliyor
REKLAM ALANI
17.09.2021
A+
A-

Okula Dönüş Başlıyor. Hem Çocukların Hem de Ebeveynlerin Hayatını Kolaylaştıracak Birbirinden Kullanışlı Ürünler Goldmaster’da Sizi Bekliyor.

İnovatif ürünleri ile günlük yaşamdaki birçok ihtiyaca cevap veren Goldmaster, okula dönüş döneminde de yanınızda. Tostini Mini Tost Makinesi, Quickmax Blender ve Mytime Bluetooth Hoparlörlü Alarm Saat ile hem öğrencilerin hem de ebeveynlerin hayatı kolaylaşıyor.

 

Goldmaster GM-7451 Tostini Mini Tost Makinesi ile en yaratıcı tostlar
Sabah kahvaltılarının vazgeçilmez lezzeti ve çocukların en sevdiği tatlardan olan tostlar, Goldmaster GM-7451 Tostini Mini Tost Makinesi ile hızlı ve en güzel çeşitleriyle sofranızda. 750W güç, ergonomik tasarım, aşırı ısınmaya ve kırılmaya dayanıklı bakalit gövde, ısınmaya karşı dayanıklı tutma sap, yapışmaz ve kolay temizlenir plakalar, kullanıma hazır ve güç gösterge ışıkları özelliklerine sahip Goldmaster GM-7451 Tostini Mini Tost Makinesi, sabah kahvaltılarında en büyük yardımcınız oluyor.

 

Goldmaster Quickmax ile enerji dolu çocuklar

Sağlıklı yaşam tutkunlarına özel olarak geliştirilen Quickmax blender ile çocuklar için lezzetli ve bol vitaminli ürünler hazırlamak çok kolay. Vitamin ve mineral dolu karışımları cihaz üzerindeki açma/kapama tuşu ile tek seferde pratik bir şekilde hazırlama imkanı sunan Quickmax ile hem kendiniz hem de çocuğunuz için sağlıklı içecekler hazırlayabilir, güne zinde bir başlangıç yapabilirsiniz. BPA içermeyen sağlıklı materyalden üretilen al-götür haznesi, okula giderken de yanına almasını sağlayan damlama önleyici kapak tasarımına sahip ekstra şişesi, paslanmaz çelik bıçakları ile Quickmax her an çocuğunuzun ve sizin yanınızda.

Mytime – 530 Bluetooth Hoparlörlü Alarm Saat İle Okula Geç Kalmak Yok

Alarm saatin çok ötesinde fonksiyonları ile adeta sizin ve çocuğunuzun evdeki bir çok ihtiyacına cevap verecek olan Mytime, evinizin en efektif ürünü olmaya aday. Alarm özelliğinin yanında dijital saat, telefon koyma standı ile müzik dinlerken mesaj yazma, dahili mikrofon özelliği ile telefon görüşmesi yapabilme, eller serbest fonksiyonu, 10 metreye kadar çalışma mesafesi, USB destekli şarj etme özelliği ile bir üründen alabileceğiniz maksimum faydayı alabiliyorsunuz.

 

www.goldmaster.com.tr

REKLAM ALANI