Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Kamuoyu Tepkili,Bakanlık ve Müfettişlerden Ses Yok

Kamuoyu Tepkili,Bakanlık ve Müfettişlerden Ses Yok
REKLAM ALANI
06.06.2024
A+
A-

Kamuoyu Tepkili,Bakanlık ve Müfettişlerden Ses Yok

Resim

10 gün önce Bodrum ve Muğla hakkında bazı yazılar kaleme almıştım. Bu yazılarımda Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Aras’ın 3 dönem CHP’den Bodrum Belediye Başkanlığı yaptığını belirtmiştim. Ondan önce ise Mehmet Kocadan bu görevde bulunmaktaydı. Şu anki Bodrum Belediye Başkanı olan Tamer Mandalinci ise Mehmet Aras’ın belediye yönetiminde başkan yardımcılığı yapmış ve her iki ismin de aynı zamanda akrabasıdır.

 

 

 

Devletimizin hazine arazilerini milli emlaktan kiralama yoluyla yaptıklarını ve ormanlık alanlarda ise çıkan büyük yangınlarda yeterince araştırılmadı ve güzelim orman alanları heder oldu sonucu ise Bodrum belediyesine ekmek çıkmış oldu.

Açıklama yok.

Hazine ve milli emlak arazisi, tüyü bitmemiş yetim hakkıdır.

Yalıçiftlik, Kızılağaç ve Mumcular bölgelerinde binlerce bina bulunmakta olup, bunların bir kısmı ruhsatlı, bir kısmı ise ruhsatsızdır.

Açıklama yok.

Bodrum Yakaköy’de Türkmen Mahallesi üzerine seçim vaadiyle 3-4 bin hanelik ruhsatsız kaçak binalar yapılmış ve bu bölgeye de KOBANİ adı verilmiştir.

Açıklama yok.

Sayın Devlet Başkanım, devletimizin güvenliği yerel yönetimlerden geçmektedir. Doğu’da yasa dışı oluşumlar içinde olan belediyelere kayyım atadınız. Burayı da değerlendirip kayyım atamanız gerektiğine inanıyorum.

 

Bodrum Belediyesi yasa dışı işlere bulaşmışsa, gerekli önlemleri alacağınızdan eminim. Belki Orta Doğu ve dünyadaki sorunlarla ilgilenirken bu durum gözünüzden kaçmış olabilir. Devletimizin bekasının yerel yönetimlerden geçtiğini biliniz.

Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.

Gazeteci Ferhat Aydoğan

Açıklama yok.

REKLAM ALANI