Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

İŞ İNSANI VE SPOR YÖNETİCİSİ BEKİR AYAZ, JANDARMA TEŞKİLATININ 184. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

İŞ İNSANI VE SPOR YÖNETİCİSİ BEKİR AYAZ, JANDARMA TEŞKİLATININ 184. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
REKLAM ALANI
12.06.2023
A+
A-

İŞ İNSANI VE SPOR YÖNETİCİSİ BEKİR AYAZ, JANDARMA TEŞKİLATININ 184. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI.

İş İnsanı ve Spor yöneticisi Bekir AYAZ , Jandarma Teşkilatının 184. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Açıklama yok.

Ayaz, yayınladığı kutlama mesajında şunları kaydetti:

“Ülkemizin ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini, büyük bir özveriyle sağlayan Jandarma Teşkilatımızın 184. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tarihi şan ve şerefle dolu olan Jandarma Teşkilatımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle halkımızın takdirini kazanmıştır.

Bekir AYAZ, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün deyimiyle ‘Bir Kanun Ordusu’ olan Jandarma Teşkilatımız; milletimizin emniyeti için çalışarak şerefli bir görevi ifa etmekte, varlığı ile milletimize güven vermektedir. Jandarma Teşkilatımız bu önemli görevi 184 yıldır olduğu gibi bundan sonra da layıkıyla yerine getireceğine, her alanda ulaşmış olduğu başarı çizgisini, üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışı ile daha üst seviyelere yükselteceğine yürekten inanıyorum. Gelişen güçlü yapısı, eğitim düzeyi ve teknolojik donanımıyla kıvanç duyduğumuz Jandarma Teşkilatımızın 184’üncü yıl dönümünü kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle, hayatta olan kahraman gazilerimizi şükranla anar,görevde olan Jandarma personeli ve emeklileri başta olmak üzere ailelerine sevgilerin ötesinde saygılarımı sunarım.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI