Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

İlham Aliyev Devlet Güvenlik Teşkilatının yeni idari binalarının açılışına katıldı

İlham Aliyev Devlet Güvenlik Teşkilatının yeni idari binalarının açılışına katıldı
REKLAM ALANI
30.11.2023
A+
A-

 

 

 

İlham Aliyev Devlet Güvenlik Teşkilatının yeni idari binalarının açılışına katıldı

2023,

İlham Aliyev Devlet Güvenlik Teşkilatının yeni idari binalarının açılışına katıldı

 

 

 

 

Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Devlet Güvenlik Teşkilatının yeni idari binalarının açılışına katıldı.

Devlet Güvenlik Teşkilatı Başkanı Albay General Ali Nagiyev, Cumhurbaşkanı, Silahlı Kuvvetler Başkomutanı İlham Aliyev’e rapor verdi.

 

 

 

 

Devletimizin başkanına 2021 yılının Mart ayında başlanan idari binaların inşaatının bu yılın Ağustos ayında tamamlandığı bilgisi verildi. İnşaat çalışmaları modern standartlara uygun olarak yürütülmüş, binalara gerekli tüm ekipman ve envanter sağlanmış, çalışanların hizmet faaliyetlerini etkin bir şekilde yerine getirebilmeleri için tüm koşullar oluşturulmuştur.

 

 

 

İlk olarak, lobiye kurulan monitörde, Devlet Güvenlik Teşkilatının merkezi aygıtında ve bölgesel kurumlarda son yıllarda gerçekleştirilen büyük inşaat ve inşaat işlerinden bahseden bir video gösterildi.

Binanın girişine, arşiv belgelerinin bulunduğu köşeye, bu teşkilatların geliştirilmesinde olağanüstü hizmetlerde bulunmuş olan Azerbaycan’ın güvenlik teşkilatlarının Ulusal Lideri, Onursal Başkanı Haydar Aliyev’in kabartmasının yerleştirildiği bildirildi. Ulu Önder sergilendi ve büyük şahsiyetin anlamlı yaşamının 25 yılına adanan emniyet teşkilatlarındaki faaliyetlerini anlatan fotoğrafların yer aldığı bir stant oluşturuldu.

Daha sonra devletimizin başkanı, müzede sergilenen, yabancı özel servislerle kurulan ortaklık ilişkilerinin düzeyini ve tarihini simgeleyen sergilere baktı.

Devlet Güvenlik Teşkilatı’nın merkezi aygıtına ait bazı yapısal birimlerin binaya yerleştirilmesinin planlandığı kaydedildi. Bina, çalışma ve toplantı odaları ile yönetim ve personel için iki katlı bir kantinden oluşmaktadır.

 

 

 

Devletimizin başkanı burada hizmet odalarını ve çalışanlar için oluşturulan koşulları tanıdı.

Başkomutan İlham Aliyev ayrıca Devlet Güvenlik Teşkilatı özel kuvvetlerinin kullandığı özel araç, silah, teçhizat, drone cihazları ve özel amaçlı araçları da inceledi.

Ayrıca Azerbaycan Cumhurbaşkanına, başka bir idari binada bulunan ve en son teknolojik yenilikleri içeren adli tıp, operasyon ve ağ yönetimi merkezleri tanıtılarak, bu merkezlerin ceza davalarının soruşturulması ve cezai yaptırımların uygulanması yönündeki yetenekleri hakkında bilgi verildi. ilgili operasyonel önlemler.

 

 

 

Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, personelin fiziksel kondisyon düzeyinin artırılması amacıyla oluşturulan ve modern spor ekipmanlarıyla donatılan merkezle tanıştı.

Son olarak Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, kişisel personele hizmet faaliyetlerinde başarılar dileyerek, çalışanların gelecekte de görevlerini layıkıyla yerine getireceklerine olan güvenini dile getirdi.

Büyük boyutlu görseller
TÜM YAZILAR
HABERLER
BELGELER
VİDEOLAR
RESİMLER

kaynak:https://president.az/az/articles/view/62353

 

 

 

REKLAM ALANI