Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

HÜSEYİN KIRAN `DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

HÜSEYİN KIRAN `DAN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI
REKLAM ALANI
10.05.2022
A+
A-

Güneydoğu Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (GUMED ) Şehitkamil İlçe Başkanı Hüseyin Kıran, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

GUMED Şehitkamil İlçe Başkanı Hüseyin Kıran, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Engellilik doğuştan olabileceği gibi insan hayatının herhangi bir döneminde meydana gelebilecek bir kaza sonucunda da oluşabilmektedir. Her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğu gerçeğini aklımızdan çıkarmamalıyız.

10 – 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası etkinliklerinin öncelikli amacı da insanlarda bu bilinci ve duyarlılığı oluşturmaktır.

Bir takım engellerine rağmen, hayata tutunmaya çalışan ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız, toplumumuz için birer güç kaynağıdır. Engelli vatandaşlarımızın geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak imkânlar oluşturulması, onların yaşamlarını kolaylaştıracak düzenlemelerin yapılması, yalnızca engelli vatandaşlarımızı değil, tüm toplumu mutlu edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerim ile Onları sevgiyle kucaklayarak ailelerine ve tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu, yaşam sevinci dolu günler temenni ediyorum.”

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

REKLAM ALANI