ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA
Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında çalışmalarına ara vermiyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfekte ekipleri ilçede bulunun tüm parklarda dezenfekte işlemini sürdürüyor.
Haliliye Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan ölümcül koronavirüs salgını ile mücadeleyi sürdürüyor. Türkiye’de görülmesi ile birlikte ilçe genelinde tedbir alan Haliliye Belediyesi, bu tedbirleri artırarak devam ediyor. İlçede temizlik ve dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Bu kapsamda ilçede son dönemlerde artan vaka sayılarını da göz önünde bulunduran Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfekte ekipleri ilçe genelinde bulunan parklarda dezenfekte işleminin sıklaştırdı. Ekipler, vatandaşların sağlığının korunması hedefiyle parklarda bulunan bankları, çocuk oyun guruplarını, oturma alanlarını, spor aletlerini ve lavaboları tek tek dezenfekte ediyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü, salgınla birlikte porn başlatılan bu uygulamaların sürecin tamamlamasına kadar süreceğini bildirdi.

Son Güncelleme: 16 Nisan 2024 | Etiketler: Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, haliliye, HALİLİYE BELEDİYESİ, HALK SAĞLIĞI İÇİN TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR, HİZMET, MEHMET CANPOLAT, PARK, SAĞLIK, ŞANLIURFA, VATANDAŞ
Birleşik Rusya, Gubkinsky’deki (Yamalo-Nenets Özerk Okrugu) bir okul kampında çocukların kalış koşullarını inceledi
По Народной программе «Единой России» в Новосибирске построили инфекционную больницу
В Челябинске «Единая Россия» проверила на безопасность места детского отдыха
Birleşik Rusya aktivistleri, Bryansk bölgesinde ve Trans-Baykal Bölgesi’nde çevresel protestolar ve temizlik günleri düzenledi
TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA`DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI
MEHMET TAŞ`DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI