Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

HADİ ÖZTOP `TAN “3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ” MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN “3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ” MESAJI
REKLAM ALANI
02.12.2021
A+
A-

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Öztop, mesajında;

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık olunması gereken özel günlerimizden biridir. Çünkü her birey aslında doğal bir engelli adayıdır. Herkesin bunun bilincinde olması ve daima empati yapması önem büyük arz etmektedir. Ülkemizde, engellilerimiz için şümullü çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

Devletimizin üstün çabalarıyla, eğitim hizmetleri başta olmak üzere pek çok alanda engellilerimizin sorunlarına çözüm üretilmekte ve yaşam kalitelerinin artırılması için her türlü tedbir alınmaktadır. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşam içindeki entegrasyonunu ve refah seviyelerini en üst düzeye çıkarmak hepimizin asli görevleri arasındadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI