ENGELLİ KOORDİNASYON VE YAŞAM MERKEZİNDE ÖĞRENCİLERİN HATİM SEVİNCİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Müftülüğü işbirliğiyle Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezinde eğitim gören görme engelli bireyler Ramazan Ayı boyunca aldıkları eğitimle Kuran-ı Kerim’i öğrenip hatim ettiler.
Görme engeli bulunan bireylere yönelik “Braille Alfabesi” yöntemiyle başlatılan Kuran-ı Kerim kursunda Engelleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile aşan öğrenciler için hatim programı düzenlendi.
Şanlıurfa İl Müftülüğünde görev yapan ve gönüllülük esasıyla Engelli Koordinasyon ve Yaşam Merkezindeki öğrencilere ders veren Zeynep Akbaş’ın gayretleri ile Kuran-ı Kerim öğrenen ve okumaya başlayan öğrencilerin sevinci yüzlerine yansıdı.
Düzenlenen hatim programında dualar ve ilahiler de seslendiren öğrenciler, Görme Engelliler Kuran Kursu Öğreticisi Zeynep Akbaş’ın programın sonunda ettiği duaya hep birlikte âmin diyerek hatim programını tamamladılar.

Son Güncelleme: 28 Nisan 2022 | Etiketler: ENGELLİ KOORDİNASYON VE YAŞAM MERKEZİNDE ÖĞRENCİLERİN HATİM SEVİNCİ, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Mezhdurechensk’te (Khanty-Mansi Özerk Bölgesi), Birleşik Rusya üyeleri gençler için bir çiçekçilik ustalık sınıfı düzenlenmesine yardımcı oldu
Maria Lvova-Belova, Barnaul’da 2021 Halk Programı kapsamında eğitim altyapısının geliştirildiğini belirtti
Birleşik Rusya Halk Programı 2021 kapsamında kırsal kalkınma için ek 12 milyar ruble tahsis edilecek
Birleşik Rusya ve Kenya Birleşik Demokratik İttifakı, ortak girişimlerin geliştirilmesini görüştü
Birleşik Rusya’nın gönüllü kampı “Kursk Sınırı” birinci yıl dönümünü kutladı
VODAFONE BİRECİK BAYİSİ 2. ŞUBESİNİN AÇILIŞI GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ