Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

DOĞAL GÜZELLİĞİYLE ÇIKIŞTA

DOĞAL GÜZELLİĞİYLE ÇIKIŞTA
REKLAM ALANI
02.09.2021
A+
A-

DOĞAL GÜZELLİĞİYLE ÇIKIŞTA
Derya Şen akademisinden oyunculuk dersleri almış olan birçok oyuncu film sektöründe boy göstermeye başladılar. Oyunculuğa adım attığı günden beri dikkatleri üzerinde toplayan Hande Göktepe, dördüncü sinema filmini de çekti. Mert Ozan Düz’ün yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ahmet Yaşar Gümüş’ün oturduğu “Babil-i Cin 2 Mürcieden” isimli korku filminde başrol oynayan Hande Göktepe, yeni sezonda bir dizi filmle tv izleyicisiyle buluşmayı istediğini dile getirdi.

Güzel oyuncu Hande Göktepe “Hocamız Derye Şen bize çok şey öğretti sektörde hızlı çıkışım onun sayesinde gerçekleşti bize sadece kamera önü değil arkasında da nasıl olmamız gerektiğini öğretti. Pandemi sonrası yeni yetenekler için bir fırsat oldu, sektörün darbe alması nedeniyle yüksek fiyatlı star isimlerden uzak duran yapımcılar kendi starlarını yaratmaya başladı, pandemi sonrası sinemayı biz yeni yüzler ayakta tutuyor” dedi. Sade ve doğal güzelliğiyle dikkatleri üzerine toplayan Hande Göktepe, yaptığı tespitlerle de dikkatleri üzerine toplayacağa benziyor.

SELÇUK AKA-İSTANBUL

REKLAM ALANI