Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları gazetecileri Rusya Basın Günü’nde tebrik etti

Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları gazetecileri Rusya Basın Günü’nde tebrik etti
REKLAM ALANI
14.01.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları gazetecileri Rusya Basın Günü’nde tebrik etti
2024

Ülkenin 45 bölgesinde şenlik etkinlikleri düzenlendi
MGER Başkanı Anton Demidov, Genç Muhafız üyelerinin 60’tan fazla etkinlik düzenlediğini, medya çalışanlarını tebrik ettiğini, çalışmaları için onlara teşekkür ettiğini, aktivistler ve gazeteciler arasında toplantılar düzenlediğini ve ayrıca okul çocuklarına Rus basınının tarihi hakkında bilgi sınavları düzenlediğini söyledi .

“Gazeteciler, ülkemizde ve ötesinde yaşanan olayları her gün insanlara anlatan gerçek kahramanlardır. Bazıları şu anda özel bir askeri operasyon bölgesinde. Bu sayede öncelikle sahtecilikle mücadeleye yardımcı oluyorlar ve olup bitenlerin objektif bir resmini gösteriyorlar. Tüm medya çalışanlarının mesleki bayramlarını tebrik ediyor, her konuda başarılar diliyorum!” – dedi.

Rusya Basın Günü’nün 1991 yılından bu yana 13 Ocak’ta kutlandığını hatırlatalım. İlk basılı gazetenin 1703 yılında (yeni üsluba göre 13 Ocak, eski üsluba göre 2 Ocak) Peter I’in kararnamesiyle yayımlandığı genel kabul görmektedir.

Hoparlör
Demidov Anton Vyacheslavovich
Demidov Anton Vyacheslavovich
“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” STK Başkanı, yedinci toplantı Penza Bölgesi Yasama Meclisi milletvekili
#Demidov
#MGER
#BasınGünü
#bölgeler
#Tebrikler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/molodaya-gvardiya-edinoj-rossii-pozdravila-zhurnalistov-s-dnyom-rossijskoj-pechati

 

REKLAM ALANI