Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Pskov bölgesinde uluslararası boks müsabakaları düzenlendi

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Pskov bölgesinde uluslararası boks müsabakaları düzenlendi
REKLAM ALANI
18.10.2023
A+
A-

 

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Pskov bölgesinde uluslararası boks müsabakaları düzenlendi

2023

Bunlara Moskova, St. Petersburg, Karelya, Moskova, Leningrad, Tver, Novgorod ve Pskov bölgelerinin yanı sıra Belarus Cumhuriyeti’nden en güçlü boksörler katıldı.
Beden Kültürü ve Spor Onur Çalışanı E.A. anısına XXV. yıl dönümü geleneksel bölgesel boks turnuvası. Klevtsov, Strelets Spor Kompleksi’nde gerçekleşti.

Turnuvanın onur konukları arasında Devlet Duması milletvekilleri Alexander Kozlovsky , Nikolai Valuev , Dmitry Pirog’un yanı sıra Rusya Boks Federasyonu’nun Kuzeybatı Federal Bölgesi İcra Direktörü Vadim Golik ve Pskov Bölgesel Boks Federasyonu Başkanı Artur Akavov da vardı .

Mücadelelerin ardından turnuvanın katılımcıları ve konukları ünlü Rus sporcularla buluştu.

Dmitry Pirog bir ustalık sınıfı düzenledi, dövüş tekniklerini gösterdi, her katılımcıya tavsiyelerde bulundu ve boks maçlarında nasıl deneyim kazandığını anlattı.

İmza oturumu sırasında herkes Nikolai Valuev ve Dmitry Pirog’dan imza alıp hatıra olarak onlarla fotoğraf çektirebildi.

“Bölgelerdeki erkek sporcular sonuçlara aç. Ancak büyük başarılar elde eden bir spora girmek için yüksek düzeyde antrenman yapmanız ve uygun sonuçları almanız gerekir. Küçük kasaba ve köylere çalışmaya gelen eğitmenleri desteklemek için bir “Zemsky Eğitmeni” programı başlatılsa güzel olurdu. Tabii ki sporun gelişmesi aynı zamanda yürüme mesafesinde, inşaatı bölgelerin ihtiyaçlarını karşılaması gereken spor tesisleri anlamına da geliyor” diye belirtti Dmitry Pirog.

Nikolai Valuev’e göre çoğu genç için boks her şeyden önce sağlıklı bir yaşam tarzı, gelişen karakter ve hedeflere ulaşma yeteneğidir.

“Spor gündemi ülke ve toplum yaşamının önde gelen yerlerinden birini işgal ediyor. Hiçbir zaman bu yıllardaki kadar büyük çapta spor tesisi inşaatı olmamıştı” diye konuştu.

Hoparlör
Pirog Dmitry Yurievich
Pirog Dmitry Yurievich
Krasnodar Bölgesi federal seçim bölgesi için Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı, fiziksel kültür ve spor komitesinin ilk başkan yardımcısı
#Pskov bölgesi
#bölgeler
#yarışmalar
#boks
#Turta
#Kozlovski
#Valuev
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-pskovskoj-oblasti-pri-podderzhke-edinoj-rossii-sostoyalis-mezhdunarodnye-sorevnovaniya-po-boksu

REKLAM ALANI