Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

“Birleşik Rusya” ve “Zafer Gönüllüleri” 12,5 binden fazla cephe askerini tebrik etti

“Birleşik Rusya” ve “Zafer Gönüllüleri” 12,5 binden fazla cephe askerini tebrik etti
REKLAM ALANI
14.01.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” ve “Zafer Gönüllüleri” 12,5 binden fazla cephe askerini tebrik etti

“Yeni Yılınız Kutlu Olsun Gazi!” Kampanyası Rusya, Hollanda, Sırbistan, Özbekistan, Kırgızistan ve diğer ülkelerde gerçekleşti
Gönüllüler, Peder Frost ve Snow Maiden gibi giyinmiş ön saflardaki askerleri ziyaret etti, kartlarla hediyeler sundu ve konserler düzenledi.

Samara bölgesinde “Zafer Gönüllüleri”, “ Tarihsel Hafıza ” parti projesinin koordinatörü, Devlet Duma Bilgi Politikası Komitesi başkanı Alexander Khinshtein ile birlikte Nikolai Panteleevich Fomenko’yu ziyaret etti .

Etkinliğin organizatörleri ayrıca 2023’te 100 yaşına giren gazileri de tebrik etti: Valentina Dmitrievna Konovalova , Yulia Filippovna Kuznetsova ve Lev Semenovich Onufriev .

“Yeni Yıl tatillerinde, Birleşik Rusya ve Zafer Gönüllüleri geleneksel olarak Büyük Vatanseverlik Savaşı’nın ön cephesindeki askerlere, katılımcılara ve engellilere tebrikler düzenlediler. Şimdi benim bölgemde, Samara bölgesinde bu olayların sadece 69 yaşayan tanığı var. Geçen yıl 102 kişiye Mutlu Yıllar diledik; bu çok büyük bir kayıp. Ve bu kahraman insanlara sahip çıkmak her birimize büyük bir sorumluluktur. Her seferinde onların ruhuna hayran kalmaktan asla vazgeçmiyorum,” diye belirtti Alexander Khinshtein.

Birleşik Rusya destekçileri Merkez Konseyi başkanı Olga Zanko, Büyük Vatanseverlik Savaşı gazisi Rem Vasilyevich Balakirev’i ziyaret etti . Milletvekili, Noel Baba ve gönüllülerle birlikte Kahraman’a hediyeler takdim etti.

“Birleşik Rusya ve Zafer Gönüllüleri üst üste dördüncü yıldır Büyük Vatanseverlik Savaşı gazileri için Yeni Yıl ruhu yaratıyor. Bu bayramlarda ülke genelinde 12,5 binden fazla cephe askerini tebrik ettik. Ne yazık ki, sayıları her yıl giderek azalıyor, bu nedenle Kahramanlarımızla her buluşmamızı takdir ediyoruz,” dedi Olga Zanko.

Yeni bölgelerdeki kahramanlar da bayram tebriklerini aldı. Donetsk Halk Cumhuriyeti’nde “Zafer Gönüllüleri” Yeni Yılı kutladı, temizliğe yardım etti ve Büyük Vatanseverlik Savaşı gazisi Nikolai Pavlovich Melnikov’un evini tatil için dekore etti .

Ayrıca gönüllüler Gorlovka Kahramanlarına şenlik havası kattı. Aktivistler, Peder Frost ve Snow Maiden gibi giyinmiş Büyük Vatanseverlik Savaşı gazilerini ziyaret etti.

SVO üyeleri de tebriklere katıldı. Voronej bölgesinde, Büyük Vatanseverlik Savaşı gazisi Nikolai Nikolaevich Borisov , Afgan ve Çeçen savaşları gazileri ile izinli bir asker arasında bir toplantı gerçekleşti.

“Yeni Yılınız Kutlu Olsun Gazi!” kampanyasını da hatırlatalım. Tüm Rusya halk hareketi “Zafer Gönüllüleri”, “Tarihsel Hafıza” parti projesi ve “Zaferimiz” organizasyon komitesi tarafından yürütülmektedir. Ortak projenin başlangıcından bu yana gönüllüler 52 bin cephe askerine yardım etti. Bugün bunlardan 12,5 binden biraz fazlası kaldı. Bunlardan 551’i yeni bölgelerde yaşıyor.

Hoparlör
Khinshtein Alexander Evseevich
Khinshtein Alexander Evseevich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Komitesi Başkanı bilgi politikası, bilgi teknolojisi ve iletişim, federal parti projesi “Tarihsel Bellek” koordinatörü
#Khinstein
#Zanko
#bölgeler
#MutluYeniYılGaziler
#partiprojeleri
#TarihselBellek
#GönüllülerZafer
#Samara Bölgesi
#Donetsk Halk Cumhuriyeti
#Voronej bölgesi
#yeni yıl tebrikleri
#yılbaşı hediyeleri
#yeni yıl tatili
#gaziler
Kamu resepsiyonu

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-i-volontyory-pobedy-pozdravili-bolee-12-5-tysyach-frontovikov

 

REKLAM ALANI