Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Birleşik Rusya üyeleri Büyük Vatanseverlik Savaşı katılımcılarını ziyaret ederek onlara Yeni Yıl hediyeleri sundular

Birleşik Rusya üyeleri Büyük Vatanseverlik Savaşı katılımcılarını ziyaret ederek onlara Yeni Yıl hediyeleri sundular
REKLAM ALANI
23.01.2024
A+
A-

Birleşik Rusya üyeleri Büyük Vatanseverlik Savaşı katılımcılarını ziyaret ederek onlara Yeni Yıl hediyeleri sundular

2024

“Yeni Yılınız Kutlu Olsun Gazi!” Kampanyası Ülke genelinde üst üste dördüncü kez düzenlenen
Ulyanovsk Bölgesi Yasama Meclisi Milletvekili Vyacheslav Bezrukov, Dimitrovgrad’da yaşayan gazileri ziyaret etti.

“Parti üyesi arkadaşlarımla birlikte geleneksel olarak katıldığımız harika bir etkinlik. Bizim için bu sadece gazilere şükran ve saygı duruşunda bulunmak değil, aynı zamanda dünyayı faşizmin kahverengi vebasından kurtaran insanlarla canlı iletişim kurmak için de bir fırsat. Kahramanların her birinin, her birimiz için örnek olması gereken kendi muhteşem yaşam öyküsü var” dedi Vyacheslav Bezrukov.

Rostov bölgesinin Kamensky bölgesinde, Birleşik Rusya üyeleri emektar Genrikh Korablin’i Yeni Yılı tebrik etti . 1928’de doğdu, 1945’in başında askere alındı ​​​​ve Novocherkassk’e 83. Piyade Alayı’na, ardından Stavropol Bölgesi’ndeki sinyal birliklerine gönderildi. Zaferden sonra Mineralnye Vody, Bakü, Tiflis ve Sovyetler Birliği’nin diğer şehirlerinde iletişimi yeniden sağladı. 1951’de çavuş olarak yurda döndü.

Kursk Bölge Duması milletvekili Eduard Dyumin ve partinin Ponyrovsky yerel şubesi sekreteri Vladimir Torubarov, 2. Dünya Savaşı gazisi Ivan Bogdanov’u ziyaret etti . Kendisine Mutlu Yıllar ve Mutlu Noeller dilediler, emekliyi ilgilendiren konuları tartıştılar ve kendisine hediyeler takdim ettiler.

Eduard Dyumin, “Ivan Grigorievich’e kısa süre önce Ponyrovsky bölgesinin temsilci toplantısının kararıyla “Ponyrovsky Bölgesinin Onursal Vatandaşı” unvanı verildi” dedi.

Udmurtya’nın Syumsinsky bölgesinde, bölge Temsilciler Meclisi başkanı Anatoly Pantyukhin, Kilmez köyünün sakini Mikhail Ardashev’i tebrik etti . Kezsky Bölgesi Milletvekilleri Konseyi Başkanı Dmitry Mironov , Keza köyünün sakini Maria Lyustritskaya’yı ziyaret etti ve Mozhginsky Bölgesi Milletvekilleri Konseyi Başkanı Galina Korolkova, tek gazi Andrey Vasiliev’i ziyaret etti . Mozhginsky Bölgesi’ndeki Büyük Vatanseverlik Savaşı.

“Beni tanıdı ve benimle tanıştığına çok sevindi. Kendisiyle çeşitli konularda konuştuk, geçmişi hatırladık, güldük. Andrey Vasilievich her zaman gerçekten aktif ve çalışkan bir insan olmuştur. Ve şimdi, 96 yaşında olmasına rağmen morali hala yerinde” dedi Galina Korolkova.

Izhevsk’in Oktyabrsky bölgesindeki “Birleşik Rusya” aktivistleri Evgenia Zhuikova’yı tatilden dolayı tebrik etti . Evgenia Vasilievna 101 yaşında, 19 yaşında savaşa gitti ve dört yıl boyunca ameliyathane hemşiresi olarak çalıştı. Ön cephede bir sağlık treninde seyahat ederken yaralı askerlere yardım ve bakım sağladı.

Penza’da Şehir Duması milletvekili Valery Savelyev, 19 numaralı seçim bölgesinde yaşayan Büyük Vatanseverlik Savaşı katılımcılarını tatilde tebrik etti. Emeklileri evlerinde ziyaret ederek onlara hediyeler takdim etti, askeri ve emek başarılarından ve Büyük Zafere katkılarından dolayı şükranlarını ifade etti.

“Bu eylem, sayesinde huzur dolu bir gökyüzü altında yaşadığımız, gönlümüzün sevdiği insanları memnun etmenin bir başka nedenidir. Yaşlılıkta bile eşsiz enerjisini, derin manevi nezaketini ve hayattan zevk alma yeteneğini koruyan bu insanlarla iletişim kurmak çok önemlidir. Bilgi ve yaşam deneyiminin aktarılmasına yönelik bir tür bayrak yarışı, doğru ve başarılı gelişime olan güvenimizin temel faktörlerinden biridir” diye belirtti Valery Savelyev.

Habarovsk Bölgesi’nde Birleşik Rusya temsilcileri 77 gaziyi tebrik etti. Alıcıya teslim edilen her hediye seti şunları içerir: çay, bal, tatlılar ve Noel ağacı süsleri.

Hoparlör
Bezrukov Vyacheslav Evgenievich
Bezrukov Vyacheslav Evgenievich
RPS Başkanlığı Üyesi; Yedinci toplantıya ilişkin Ulyanovsk Bölgesi Yasama Meclisi Başkan Vekili; VII. toplantıya katılan Ulyanovsk Bölgesi Yasama Meclisi Yardımcısı; RUSYA Federal Devlet Bütçe Kurumu FNKCRIO FMBA Genel Müdürü Danışmanı.
#Bezrukov
#Ulyanovsk bölgesi
#bölgeler
#mutluyıllarveteran
#Rostov bölgesi
#Kursk bölgesi
#Dyumin
#Torubarov
#Udmurtya Cumhuriyeti
#Pantyukhin
#Mironov
#Korolkova
#İjevsk
#Penza
#Savelyev
#Habarovsk bölgesi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinorossy-navestili-uchastnikov-velikoj-otechestvennoj-vojny-i-vruchili-im-novogodnie-podarki

 

REKLAM ALANI