Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Birleşik Rusya, sağlık kurumlarında tedavi gören çocuklara oyuncak dağıttı

Birleşik Rusya, sağlık kurumlarında tedavi gören çocuklara oyuncak dağıttı
REKLAM ALANI
07.12.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, sağlık kurumlarında tedavi gören çocuklara oyuncak dağıttı
2023

“Cesaret Kutusu” kampanyası kapsamında getirildiler
Oryol bölgesinde hastanedeki genç hastalar için 10 bine yakın oyuncak toplamayı başardılar.

Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri, bölgesel Halk Vekilleri Konseyi başkanı Leonid Muzalevski, kolordu yardımcılarından meslektaşları, Sosyal Fon temsilcileri ve eylemin gerçekleştirilmesine en aktif şekilde yardımcı olanlarla birlikte multidisipliner tıp merkezini ziyaret etti adını almıştır. Z.I. Yuvarlak.

“Hediyeler çocukların acı verici prosedürlere dayanmalarına yardımcı olacaktır çünkü onlar daha sonra kutulara gidip bir kitap, inşaat seti, sanat seti, oyuncak bebek veya araba seçebileceklerini biliyorlar; bunlar morallerini yükseltecek bir şey. Eyleme katılanlara, her gün çocukların hayatını ve sağlığını kurtaran doktorlara tüm kalbimle teşekkür ediyor, çocuklara hızlı ve eksiksiz bir iyileşme, başarı ve yaşam sevinci diliyorum” dedi Leonid Muzalevski.

Habarovsk’ta “Cesaret Kutusu”na milletvekilleri, Genç Muhafız aktivistleri, blog yazarları, gönüllüler, kamu kuruluşlarının temsilcileri ve girişimciler katıldı.

Birleşik Rusya Destekçileri Konseyi üyesi Konstantin Yurov , “Mümkün olduğu kadar çok çocuğu memnun etmek, onlara güzel duygular, sıcaklık ve sevgi vermek istedik, bu sefer oyuncakların bir kısmını yetimhaneye götürmeye karar verdik” dedi. .

Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu’nda 1,5 binden fazla hediye toplandı.

Bölge Duma milletvekili Andrei Kovalsky, Kogalym şehir hastanesine 10 set masa oyunu bağışladı.

“Umarım oyuncaklar onları hoş olmayan prosedürlerden uzaklaştırır, çocukları mutlu eder ve daha hızlı iyileşmelerine yardımcı olur” dedi.

Nyagan’da Birleşik Rusya üyeleri, bölge hastanesinin çocuk bölümüne dört adet “Cesaret Kutusu” getirdi.

“Çocuklara yardım etmek partinin öncelikli çalışma alanıdır. Yerel Birleşik Rusya şubesinin genel sekreteri Anton Pikalov, “Gerçekten ihtiyacı olanlara düzenli olarak destek sağlıyoruz” dedi .

Parti aktivistleri, Berezovo’daki bölge hastanesinin bulaşıcı hastalıklar ve çocuk bölümleri olan Surgut’taki 1 Nolu kliniğe oyuncaklar, kitaplar, boyama kitapları, keçeli kalemler ve resim kitleri getirdi.

Parti temsilcileri “Cesaret Kutularını” Amur Bölge Çocuk Kliniği Hastanesine teslim etti.

“Her yıl yeni oyuncaklar getiriyoruz çünkü çok fazla çocuk var ve eşyalar bozulup kırılma eğiliminde. Bölgesel Yasama Meclisi Başkan Yardımcısı Evgeny Tyukhaev , birisinin doktorların bunu izlemesine yardımcı olması gerekiyor, çünkü zaten yeterince endişeleri var,” diye açıkladı .

Kampanya kapsamında bu yıl toplamda bölgede 1,2 binin üzerinde çocuklara yönelik oyuncak toplandı.

Birleşik Rusya bölgesel departmanı sekreteri Vyacheslav Loginov, “Meslektaşlarım ve ben bazılarını bölgesel bulaşıcı hastalıklar hastanesine, bazılarını da şehir çocuk hastanesine teslim edeceğiz” dedi .

Kaliningrad bölgesinde Birleşik Rusya üyeleri çocukların yaratıcılığına, kırtasiye malzemelerine, oyuncaklara ve çok daha fazlasına yönelik setler topladı. Toplamda – 1,5 binden fazla oyuncak.

Birleşik Rusya bölge departmanı sekreteri Andrei Kropotkin , “Bir çocuk için oyuncak her zaman bir keyiftir; dikkati hastanedeki zorlu günlük yaşamdan uzaklaştırır” dedi .

Eyleme belediye milletvekilleri, aktivistler, destekçiler ve partinin tüm yerel şubelerinden gönüllüler katıldı.

Belediyeler toplanan oyuncakların bir kısmını çocukların sağlık kurumlarına bağışladı.

Birleşik Rusya’nın 10 yılı aşkın süredir “Cesaret Kutusu” kampanyasını yürüttüğünü hatırlatalım. Parti destekçileri alışveriş merkezlerine ve ortak kuruluşlara herkesin çocuklara oyuncak koyabileceği özel kutular yerleştiriyor. Hediyeler ayrıca Birleşik Rusya’nın yerel ve bölgesel şubelerine, kamu destek merkezlerine de getirilebilir. Hijyen gerekliliklerine göre yalnızca ambalajdaki yeni oyuncaklar aktarılmalıdır.

Hoparlör
Muzalevsky Leonid Semenoviç
Muzalevsky Leonid Semenoviç
Birleşik Rusya Partisi Genel Konseyi Üyesi, Partinin Oryol Bölge Şubesi Sekreteri, Oryol Bölge Halk Temsilcileri Konseyi Başkanı
#Oryol Bölgesi
#bölgeler
#Habarovsk bölgesi
#Muzalevsky
#Yurov
#Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu-Yugra
#Kowalski
#Pikalov
#Tyukhaev
#Loginov
#Amur bölgesi
#Kaliningrad bölgesi
#Kropotkin
#Cesaret Kutusu
#terfi
#Hayırseverlik Etkinliği
#hastaneler
#oyuncaklar
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-dostavila-igrushki-dlya-detej-prohodyashih-lechenie-v-meduchrezhdeniyah

REKLAM ALANI