Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

“Birleşik Rusya”, Moskova yakınlarında “Birinci Hareket” aktivistleriyle bir toplantı düzenledi

“Birleşik Rusya”, Moskova yakınlarında “Birinci Hareket” aktivistleriyle bir toplantı düzenledi
REKLAM ALANI
24.06.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, Moskova yakınlarında “Birinci Hareket” aktivistleriyle bir toplantı düzenledi

2024

Orekhovo-Zuevo’daki gençlik örgütünün üyeleri gönüllü çalışmalara ve partinin sakız misyonuna katılıyor
“İlk Hareket”ten yaklaşık 30 kişi Devlet Duma milletvekili Gennady Panin’e faaliyetleri ve planları hakkında bilgi verdi, şehir ve bölgesel etkinliklere katılım ve gönüllü faaliyetler hakkında görüştü.

“Aktivistler, Moskova bölgesindeki diğer şehirler arasında çeşitli etkinliklere, yurtseverlik etkinliklerine ve oyunlara katılma konusunda lider konumdalar ve aynı zamanda sosyal ağlarda da en aktif olanlar arasında yer alıyorlar. Ayrıca adamlar gazilerimize, özel operasyona katılanlara da yardım ediyor, onlar için ekipman toplayıp gönderiyor ve Anavatan savunucularına destek mektupları veriyorlar. Parlamenter, tüm çabalarında onlara hem Birleşik Rusya’dan hem de şehir örgütlerinden kesinlikle destek sağlayacağız” diye güvence verdi.

Orekhovo-Zuevsky bölgesindeki “İlk Hareket” şubesi 2023 yılında faaliyete geçti. Bugün yaklaşık 7,5 bin çocuk ve ergeni içeriyor. Onlarla 500’den fazla mentor çalışıyor. Bölgedeki okullar ve teknik kolejler temelinde örgütün 30’dan fazla bölümü oluşturuldu.

Hoparlör
Panin Gennady Olegovich
Panin Gennady Olegovich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı, Orekhovo-Zuevsky kentsel bölgesi Partisinin yerel şubesi Sekreteri
#Moskova bölgesi
#HareketÖnce
#Destek
#inisiyatifler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

Kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provela-vstrechu-s-podmoskovnymi-aktivistami-dvizheniya-pervyh

 

REKLAM ALANI