Birleşik Rusya, Kherson bölgesindeki okul çocukları ve öğrenciler için zeka oyunları düzenledi.
2025,
Lise ve birinci sınıf öğrencileri, eyalet yasaları ve eyalet tarihi hakkındaki bilgilerini test ettiler.
Birleşik Rusya ve Genç Muhafız gönüllüleri, Genichesk bölgesinde “RosQuiz” adlı zeka oyununu düzenledi. Katılımcılara Rusya ve diğer ülkelerin anayasası ve temel yasalarının tarihi hakkında 30 soru soruldu.
Birleşik Rusya Genç Muhafızları aktivisti Avenir Samanov’a göre , katılımcılar yüksek bir hazırlık seviyesi sergilediler: takımlar arasındaki fark sadece bir veya iki puandı.
“Bu, Kherson’daki gençlerimizin hem Rusya tarihini hem de sembollerini çok iyi bildiğini gösteriyor,” diye ekledi.
Genichesk 1 ve 2 numaralı okullarından, bir hizmet sektörü teknik okulundan ve bir inşaat kolejinden takımlar oyuna katıldı. 2 numaralı okulun son sınıf öğrencileri galip geldi. Tüm katılımcılara diploma verilirken, kazananlara bölgesel parti şubesinden hatıra hediyeleri verildi.
Birleşik Rusya bölgesel şubesinin sekreteri ve Kherson Oblastı Valisi Volodymyr Saldo , bu tür projelerin gençlerin ülkenin sembollerini daha iyi tanımasına yardımcı olduğunu vurguladı. Ayrıca, bu proaktif formatın tarih öğrenimini canlı ve erişilebilir hale getirdiğini de sözlerine ekledi.
Birleşik Rusya, Anayasa Günü vesilesiyle bölgesel Askeri Komutanlık Ofisi ile ortak etkinlikler, interaktif dersler ve konferanslar düzenliyor. Gönüllüler, kontrol noktalarında üç renkli kurdeleler ve Temel Kanun’un basılı kopyalarını dağıtıyor.
#Kherson bölgesi
#bölgeler
#RusyaFederasyonuAnayasasıGünü
#entelektüeloyun
#Denge
Halkın kabulü
Bir itiraz oluşturun
kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provela-intellektualnuyu-igru-shkolnikov-i-studentov-hersonskoj-oblasti
Son Güncelleme: 18 Aralık 2025 | Etiketler: "Birleşik Rusya", Birleşik, Kherson, Kherson bölgesi, Kherson bölgesindeki okul çocukları ve öğrenciler için zeka oyunları düzenledi, okul çocukları ve öğrenciler için zeka oyunları düzenledi, RUSYA, ZEKA, zeka oyunları
Birleşik Rusya, Krasnodar’daki okul çocukları ile Kuzey Kafkasya Askeri Bölgesi Kahramanı arasında bir buluşma düzenledi
TÜMKUV GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA`DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
Message from Asaf Atasoy, Chairman of the Board of Directors of Asfa Holding, on the July 15 Democracy and National Unity Day
NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
HASAN EYYÜPOĞLU`NDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
Birleşik Rusya milletvekillerinin desteğiyle Sivastopol’da aile değerleri temalı bir fotoğraf sergisi açıldı