Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Bavyera Federal Eyaletine Ziyaret

Bavyera Federal Eyaletine Ziyaret
REKLAM ALANI
20.03.2024
A+
A-

Bavyera Federal Eyaletine Ziyaret
2024..jpg

 

 

 

 

13 Mart 2024’te Tacikistan’ın Almanya Büyükelçisi Imomudin Sattorov, Bavyera Federal Eyaleti’ne yaptığı ziyaret sırasında Avrupa ve Uluslararası İşlerden Sorumlu Devlet Bakanı Eric Beisswenger ile bir araya geldi.

Toplantıda taraflar, Tacikistan ile Bavyera eyaleti arasında çeşitli alanlardaki ikili işbirliği konularını ele aldı ve etkili ortak eylemler için mevcut mekanizmaların kullanılması konusunda mutabakata vardı.

Büyükelçi ayrıca Bavyera Maliye Bakanlığı Devlet Sekreteri Martin Schoffel ile de bir görüşme gerçekleştirdi ve burada çeşitli çıkar alanlarında ilişkilerin güçlendirilmesi ihtiyacının altı çizildi.

Münih Ticaret ve Sanayi Odası ve Yukarı Bavyera Uluslararası Sektör, Sanayi ve İnovasyon Başkanı ve bu organizasyonun Yönetim Kurulu üyesi Christoph Angerbauer ile yapılan bir başka toplantıda, Tacik ve Bavyera şirketleri arasında işbirliğinin kurulması üzerinde duruldu. Tacikistan ekonomisinin çeşitli sektörlerine yatırım çekmenin yanı sıra.

 

Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın sosyal medyadaki resmi sayfaları:

Facebook’tayız : www.facebook.com/mfa.tj​

Twitter’dayız : twitter.com/MOFA_Tajikistan​

Instagram’dayız : instagram.com/mfa_tjk​

Almanya

kaynak:https://mfa.tj/en/main/view/14617/visit-to-the-federal-state-of-bavaria

 

 

 

 

REKLAM ALANI