Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

BAŞKAN KUŞ, ÇOK AMAÇLI SALONU İNCELEDİ

BAŞKAN KUŞ, ÇOK AMAÇLI SALONU İNCELEDİ
REKLAM ALANI
05.08.2021
A+
A-

BAŞKAN KUŞ, ÇOK AMAÇLI SALONU İNCELEDİ.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Hacıbayram mahallesinde 2. Kat yapımı tamamlanma aşamasına gelen çok amaçlı salonda incelemelerde bulundu. Başkan Kuş,” Çok amaçlı salonumuzun açılışını yakında gerçekleştireceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Hacıbayram mahallesinde 2. Kat yapımı tamamlanma aşamasına gelen çok amaçlı salonda incelemelerde bulundu. sosyal belediyecilik çalışmalarının yanı sıra ilçeye yeni eserler kazandırmak ve talepleri yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışan Eyyübiye Belediyesi, Hacıbayram mahallesindeki çok amaçlı salonu da bitirme aşamasına getirdi. Yapım çalışmaları süren salonu beraberinde Belediye Meclis Üyesi Halil Müjde, Hacıbayram Mahalle Muhtarı İbrahim Akdemir, Muradiye Mahalle Muhtarı Dello Alak ve vatandaşlarla birlikte inceleyen Başkan Kuş, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı. Vatandaşların taleplerinden biri olan çok amaçlı salonun 2. Kat yapımını bitirme aşamasına getirdiklerini belirten Başkan Kuş, ilçe genelinde 50’ye çok amaçlı salonu vatandaşlarla birlikte ve belediye olarak yaptıklarını birçok çok amaçlı salonun bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yaptıklarını belirtti.

Bir iç mekan görseli olabilir

Çalışmaları yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,”Bugün Hacıbayram ve Muradiye Mahalle Muhtarlarımız ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımız gezdik. Onlar ile hasbihal edip taleplerini dinledik ve ekibimiz ile birlikte mahallemizde yürüttüğümüz ve yapacağımız çalışmaları inceledik. Gerek merkezde gerekse kırsalda çok amaçlı salonlarımızın yapımına devam ediyoruz. Seçimden önce ve seçimden sonra mahalle muhtarımız ile mahallemizi gezerken mahallenin en büyük talebi çok amaçlı salondu dediler. Çok amaçlı salonlarımızda gerek merkez gerekse kırsalda 50 ye yakın çok amaçlı salonlarımızın yapımı devam ediyor. Büyük bir çoğunun çalışmaları ise son aşamasına geldi. Şu anda Hacıbayram mahallemizde yapımı bitmek üzeri olan çok amaçlı salonumuzun gezdik. En yakın zaman içerisinde kalan eksiklikleri tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun inşallah.”dedi.

Bir açık hava görseli olabilir

REKLAM ALANI