Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

BAŞKAN CANPOLAT: DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ

BAŞKAN CANPOLAT: DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ
REKLAM ALANI
28.02.2024
A+
A-

TARİH 27.02.2024
İLETİ NO 56
KONU BAŞKAN CANPOLAT: DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

BAŞKAN CANPOLAT: DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,  AK Parti seçim irtibat bürosunda yüzlerce vatandaşla bir araya geldi. Başkan Canpolat, şehrin her köşesinde bir eser bırakmanın mutluluğu yaşadığını belirterek, “Haliliye’de 5 yıl boyunca durmadan yorulmadan çalışmaya gayret ettik. Ama gücümüzü sizden aldık” dedi.

Bir 4 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim irtibat bürosunda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Seçim bürosunu AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar ziyaret etti. Seçim bürosundaki vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Canpolat, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Haliliye’de 5 yıl boyunca durmadan yorulmadan çalışmaya gayret ettik. Ama gücümüzü sizden aldık. İnşallah önümüzdeki süreçte de 31 Mart sonrasında da şimdiden hazırız kararlıyız diyoruz. Yılmadan, durmadan Haliliye’nin gelecek yarınları için müreffeh yarınları için 31 Mart akşamı sandıklardan ak oylarınızla patlatmaya hazır mısınız? Siz hazırsınız, biz de hazırız. Ele ele, gönül gönüle hep beraber olacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep birlikte Şanlıurfa Haliliye olacağız. Ne diyoruz Haliliye’ye candan bağlıyız, canı gönülden bağlıyız, Haliliye’ye can kurban diyoruz. Allah’a hamdolsun her tarafta bir eser bırakmanın mutluluğunu ve gayretini yaşıyoruz. Bunu ben tek başıma yapmadım. Sizlerle, meclisimizle, belediye personellerimizle ve teşkilatımızın gücünü arkamıza alarak yaptık. Bunun gayreti ve mutluluğunu yaşıyoruz. Nerede yürüsek, hangi kapıyı çalsak insanların bize göstermiş olduğu teveccühten dolayı Cumhurbaşkanımıza göstermiş olduğu teveccühten dolayı şükranlarımızı arz ediyoruz. Bize düşen bize yakışan şimdiye kadar hızlı adımlarla gidiyorduk, bundan sonra koşacağız Allah’ın izniyle.”

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ise Şanlıurfa’nın her zaman ak kadroların yanında olacağına inandığını belirterek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız Urfa’ya o kadar çok önem veriyor ki 31 Mart akşamı seçim sonuçları ile ilgili Cumhurbaşkanımızın gözü ve kulağı Şanlıurfa’da olacak. O gün biz hep beraber buradan Cumhurbaşkanımıza bir selam göndereceğiz. Urfa’da her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanının yanında, AK Parti’nin saflarında olacak.”

Bir 7 kişi ve şunu diyen bir yazı 'AK PARTI TURKIYE YUZYILI AK PARTI TURKIYE YUZYILI NALILI - GERÇEK BELEDİYECİLİK MEHMET CANPOLAT HALİLİYE BELEDİYE BAŞKANI TURKIYE YUZYIL C TURKIYE PUZYILI AK PARTI AK www. www.hali.iue.tel.ir| lii www.hal.iyeteLir)4442263 w.haliiu lijue.teLtr 44 22 63 nO@HdU.yetdOhtije_dia f0e fo@Heli.yebld l.uebld OHaliline_ bld HRAM RAMHRLIDHSO Sankurfainn Haliliye mm mehmet CANPOLAT HALİLİYE HALILIVEBELEDİYEBASKANI BELEDİYE BAŞKANI' görseli olabilirAK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ise ak kadroların Dünya lideri olan Cumhurbaşkanı’nın emaneti olduğunu vurguladı. Bağmancı, “Bu partinin dünya liderinin bize emaneti olan belediye başkan adayımız Belediye Başkanımız Haliliye’nin mimarı Mehmet Canpolat, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül geçtiğimiz 5 yıl içerisinde bize yaptıkları hizmetlerle dolu dolu bir 5 yıl geçirdiler. Allah’ın izniyle önümüzdeki 5 yıllık süreçte de daha güzel hizmetler yapacaklarına şüphemiz yoktur” Dedi.

Bir 1 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Konuşmaların ardından Başkan Canpolat, seçim bürosundaki vatandaşlarla sohbet etti.

 

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Bir 3 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Bir 3 kişi, kalabalık, haber odası ve yazı görseli olabilir

Bir kalabalık ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI