Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ,Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Ağan ; Ramazan’ın millete, ülkeye, dünyaya ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diledi.
Başkan Sait Ağan,Ramazan ayının başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Ağan mesajında 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in, Müslümanların özlemle beklediği bir ay olduğunu belirterek, Şanlıurfalı ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutladı.
Ramazan-ı Şerif’in insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkı sağlayacağını ifade eden Ağan, şöyle devam etti: “Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan-ı Şerif, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Halkımızın bu kutsal ayda yardım yaparak, bağışta bulunarak, dua ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içinde olacağına inanıyorum. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan-ı Şerif’i bu erdemli özelliklerin yerleşmesi için bir vesile olarak değerlendirmeliyiz. Ramazanın Karaköprü ve Şanlıurfa’ya ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.
İSMAİL DOĞAN -KARAKÖPRÜ
Son Güncelleme: 12 Nisan 2021 | Etiketler: Başkan Ağan, Başkan Ağan’ dan Ramazan ayı mesajı, RAMAZAN AYI MESAJI
Birleşik Rusya, Gubkinsky’deki (Yamalo-Nenets Özerk Okrugu) bir okul kampında çocukların kalış koşullarını inceledi
По Народной программе «Единой России» в Новосибирске построили инфекционную больницу
В Челябинске «Единая Россия» проверила на безопасность места детского отдыха
Birleşik Rusya aktivistleri, Bryansk bölgesinde ve Trans-Baykal Bölgesi’nde çevresel protestolar ve temizlik günleri düzenledi
TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA`DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI
MEHMET TAŞ`DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI