Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

AYŞE SULA KÖSEOĞLU, ESNAF KAHVESİNDE VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

AYŞE SULA KÖSEOĞLU, ESNAF KAHVESİNDE VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
REKLAM ALANI
10.01.2022
A+
A-

AYŞE SULA KÖSEOĞLU, ESNAF KAHVESİNDE VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Başkan Beyazgül ile tarihi hanların yer aldığı çarşıları gezerek, esnaf kahvehanesinde vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'Зак' görseli olabilir

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere akşam saatlerinde kente gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, GAP Havalimanında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı tarafından karşılandı. Köseoğlu ayağının tozuyla esnafları ziyaret etti.

Bir 8 kişi, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'HH' görseli olabilir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Balıklıgöl platosunda yer alan tarihi çarşıları gezen Ayşe Sula Köseoğlu, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Yaklaşık 2 saat boyunca esnafları ziyaret eden Köseoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, gece geç saatlerde esnaf kahvesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa Turizmine kazandırılan Kızılkoyun Nekropol alanını da gezen Köseoğlu, Işıklandırma sistemi ile yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği Nekropollere hayran kaldı.

https://www.youtube.com/watch?v=6OItOAInXh4

 

REKLAM ALANI