Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

ALMANYA’DAN TÜRKİYE’YE GELEN MUCİZE ÜRÜN

ALMANYA’DAN TÜRKİYE’YE GELEN MUCİZE ÜRÜN
REKLAM ALANI
05.04.2021
A+
A-

ALMANYA’DAN TÜRKİYE’YE GELEN MUCİZE ÜRÜN

Almanya’nın en sevilen saç bakım ürünü Le Mélange, artık Türkiye’de. Almanya doğumlu Filiz Cercis’in kendi saç problerine çözüm bulmak için geliştirdiği ve üretimine başladığı marka, kısa sürede Almanya’nın en gözde saç bakım markası oldu. Mayıs ayı itibariyle Türkiye’de satışına başlanacak olan,çok sayıda vitamin ve mineralin yanı sıra amino asitler ve antioksidanlar içen ürünler, tamamen doğal ve vegan olma özelliğiyle dikkat çekiyor.

Le Mélange’ın en çok tercih edilen ürünlerinin başındaysa ‘Mucize’ olarak anılan saç yağı geliyor. Saçın daha hızlı büyümesine, daha dolgun ve hacimli olmasına yardımcı olan saç yağı, aynı zamanda saçı dökülmelere karşı da koruyor. Saçtaki kabarmayı önleyen ve saça parlaklık kazandıran yağ, günlük şekillendirme ürünü olarak da kullanılabiliyor. Almanya’da pek çok kuaförün tercih ettiği ürün, saçtaki kırılmayı ve boya sırasındaki yıpranmayı da önlüyor.

Parfüm içermeyen ve kokusunu sadece doğal aktif bileşenlerden alan Le Mélange Oil, antialerjenik bir ürün olarak da dikkat çekiyor.

Le Mélange’in yağ, şampuan, maske, saç kreminin yanı sıra; kıvırma kremi veya büyüme iksiri adı altında kısa bir süre içinde piyasaya sürülecek daha birçok ürünü var.

DİNÇER KARACALAR -İSTANBUL

REKLAM ALANI