Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

TÜRKİYE `DE İLK HOBBİT KÖYÜ EVLERİ ANTALYA ` DA SEZONA HAZIRLANIYOR

TÜRKİYE `DE İLK HOBBİT KÖYÜ EVLERİ ANTALYA ` DA SEZONA HAZIRLANIYOR
REKLAM ALANI
20.04.2021
A+
A-

TÜRKİYE `DE İLK HOBBİT KÖYÜ EVLERİ ANTALYA ` DA SEZONA HAZIRLANIYOR

ABDULLAH YİĞİT-ANTALYA-Özel Haber

Olympos Village Hotel, Mahzen Cave hotel %100 kaya oyma ve Hobbit Köyü Oteli Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Ünsal, Türkiye `de yapılan ilk Hobbit Köyü oteli projesini hayata geçirmesi ile ilgili ve normalleşme süreci ve  yaz dönemine  hazır şeklinde hakkında  Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e Açıklamalarda bulundu.

Alpaslan Ünsal, Yüzüklerin efendisi filminden hepimizin bildiği kahramanların yaşadığı yeraltına yapılmış hobbitlerden esinlenerek hobbit köyü projemizi hayata geçirdik.

Bu yıl normalleşme dönemine hazır bir şekilde yaz dönemine hazırız.

Aslında bu proje dünyada bir ilk, çünkü burada konaklama imkânı sunuyoruz, ülkemizde ve dünya örnekleri var lakin oralar müze hizmeti ya da resim çekilen yerler ya da beton kullanılarak yapılmış, biz hem Olympos doğasını bozmadan insanlığın artık Corona dolayısı ile daha çok ihtiyaç duyduğu doğal yaşamı yaşatma hedefine uygun, sıfır beton kullanarak, sedir ağacından yaptık.

Filimde kahraman sayısı 12 kişi bizde 12 oda yaptık. Her odanın ismini bir kahraman ismini koyduk. tesisimizde cüce mesai arkadaşlarımız olacak, ayrıca bir at çiftliği kuruyoruz yine 12 adet olacak.

Butik otellerimizde misafir memnuniyeti odaklı çalışıyoruz, önce personel memnuniyeti sonra misafir diyoruz.

Kriz başladığı ilk anda hemen herkes personel azalttı biz tam tersini artırdık.

Hobbit Köyü ⭐ Olimpos’ta Farklı Bir Tatil Deneyimi
🔷 Lüks Hobbit Köyü Evleri
🔷 Sadece Doğa ve Siz Buradasınız
🔷 Yüksek Memnuniyet Oranı
☘ Hijyen Kurallarına Uygun Havuzumuz
☘ Organik Sebzeler, Yumurtalar, Yoğurtlar
☘ Deniz ve Plaja da Yakınız
☘ Burada Yapabileceğiniz O Kadar Çok Aktivite Var ki!
☘ Yoga, Tekne Gezileri, Antik Likya Yolundan Yürüyüş
Olympos’un Dağlarında Pedal Çevirmek…
☘ Hadi, Burada Her Şey Çok Farklı.
☘ Resmi Siteden En Detaylı Bilgi
🌐 0532 068 07 50 – 0242 524 53 29 – https://www.hobbitkoyu.com
⭐ Lüks Yaşam Alanları; Hem Estetik Açıdan, Hem de Sundukları Konfor ve İmkânlarla Standart Otel Odalarının Çok Ötesine Geçen Bir Üst Düzey Konaklama Deneyimi Vadediyor. Mavi ve Yeşil ile İç İçe, Ayrıcalıklarla Dolu Bir Konaklama Deneyimi İçin Bekliyoruz.

https://www.hobbitkoyu.com/tr
http://www.olymposvillage.com/tr
https://www.hobbitkoyu.com/tr
https://www.instagram.com/hobbitonvillage/?igshid=3465l51r24f9

REKLAM ALANI