Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Senfonik Simge Senfoni orkestrası ile konserlerine start verecek…

Senfonik Simge  Senfoni orkestrası ile konserlerine start verecek…
REKLAM ALANI
26.06.2021
A+
A-

Pop müziğin başarılı ismi Simge, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle ara verdiği konserlerine start veriyor…

Simge, pandemiden önce akustik konserler serisine başlamış ve büyük ilgi görmüştü. Güzel sanatçı akustik konserlerinde sonra şimdi ilk olarak 3 Temmuz Cumartesi günü sevenleri ile Antalya Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Akustik konserler serisinin ardından şimdi de Antalya Açıkhava Tiyatrosunda sahne alacak Simge‘ye, sahnede Musa Göçmen Senfoni Orkestrası eşlik edecek. Günlerdir provalarını yapan Simge, ‘Türkiye’nin en iyi müzisyenlerinin bir araya geldiği Musa Göçmen Senfoni Orkestrası eşliğinde çok başarılı repertuvar hazırladık. Müzikseverler bu defa başka bir Simge dinleyecekler’ dedi.

 

Babil Sanat Organizasyonu imzalı Simge & Musa Göçmen Senfoni Orkestrası 3 Temmuz Cumartesi Antalya Açıkhava Tiyatrosu biletleri satışa çıktığı an itibariyle yoğun ilgiyle karşılaşan Simge gördüğü ilgiden çok mutlu olduğunu dile getirdi.

 

Simge ve Musa Göçmen Senfoni Orkestrası prova fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-Qr4Z4hIfIB

REKLAM ALANI