Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Şanlıurfa Şehit Ailelerden Diyarbakır Annelerine Destek Ziyareti

Şanlıurfa Şehit Ailelerden Diyarbakır Annelerine Destek Ziyareti
REKLAM ALANI
18.02.2022
A+
A-

Şanlıurfa Şehit Ailelerden Diyarbakır Annelerine Destek Ziyareti

Şanlıurfa şehit yakınları ve gaziler, oturma eylemi yapan ailelere destek ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır annelerinin, dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle HDP İl Başkanlığı binası önünde yaptıkları oturma eylemine destek ziyaretleri sürüyor.

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan ailelerin, partinin il binası önünde 3 Eylül’de başlattıkları oturma eylemi, 900’inci gününe girdi.

Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, ailelere desteklerini iletmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

“PKK terör örgütü ve onun siyasi uzantıları tarafından parçalanmış ailelerin, bir an evvel çocuklarına kavuşması için onlara destek vermek amacıyla geldik.” diyen Yavuz, herkesin, evlatları için eylem yapan ailelere destek vermesi gerektiğini kaydetti.

Mehmet Yavuz, “Kaçırılan çocuklar, günahıyla sevabıyla bizim çocuklarımız. Terör örgütü tarafından kandırılmış, dağa çıkartılmış. Garibanların çocuklarını dağa çıkarıp, bundan rant elde etmeye çalışıyorlar. İnşallah bir an evvel bu çocukları aileleriyle kavuşturacağız. Herkesin bu çocukların ailelerine kavuşması için destek olmasını istiyoruz. Ümit ediyoruz ki bu, en kısa sürede gerçekleşir.” ifadelerini kullanarak Desteklerden dolayı Şanlıurfa Valiliği ve Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğüne Şehit Aileler ve gaziler adına teşekkür etti.

REKLAM ALANI