Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

RAHAT ÖLÜM’ÜN HİKAYESİ!  ASİF MEHERREMOV’DAN YENİ ŞARKI!

RAHAT ÖLÜM’ÜN HİKAYESİ!  ASİF MEHERREMOV’DAN YENİ ŞARKI!
REKLAM ALANI
02.06.2021
A+
A-

RAHAT ÖLÜM’ÜN HİKAYESİ!  ASİF MEHERREMOV’DAN YENİ ŞARKI!

Küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan Asif Meherremov uzun yıllar süren şan eğitiminin ardından profesyonel müzik kariyerine merhaba dedi.
2009 yılında yayınlamış olduğu Ayrılık şarkısını seslendiren sanatçı, 2016 yılında yayınlamış olduğu Gece Gece şarkısını ise kariyerinin dönüm noktası olarak nitelendiriyor.
Asif Meherremov geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu Rahat Ölüm şarkısıyla müzikseverlerle yeniden buluştu.
Sözleri Rəmzi Zirvə’ye ait olan şarkının müziğinde Emo Band, aranjesinde ise Majid Dostalizadeh imzası bulunuyor.
Yayınlamış olduğu projeleriyle hem YouTube kanalında hem de dijital platformlarda sevilen ve sıklıkla bahsedilen sanatçının yeni şarkısı Rahat Ölüm’de sosyal platformlarda çok dikkat çekti.
‘Yeni şarkım ve klibim artık sizin gücünüze emanet, bana bu yolda eşlik eden herkese binlerce kez teşekkürler’ diyen sanatçının video klibi de kısa sürede çok sevilerek Azerbaycan’da sıklıkla paylaşılanlar arasında yerini aldı.
Asif Meherremov’un yeni şarkısı Rahat Ölüm Türkiye’nin en güçlü müzik şirketlerinden WediaCorp Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi Asif Meherremov YouTube kanalında yayında!

MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL

REKLAM ALANI