Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

MEHMET TAŞ, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

REKLAM ALANI
13.06.2022
A+
A-

MEHMET TAŞ, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taş, mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin huzur, can ve mal güvenliğinin temini için zaman mefhumu gözetmeksizin, gece-gündüz demeden cansiperane bir şekilde görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Köklü bir tarihe sahip olan ve yaklaşık iki asırdır gösterdiği bu üstün çaba ve özveriyle Milletimizin derin sevgi ve güvenine mazhar olan, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakar mensuplarıyla böyle onurlu bir görevi ifa eden Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın, bu özverili çalışmaları sayesinde bizler toplum olarak huzur ve güven içerisinde yaşamaktayız.

Büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevini yerine getiren jandarma teşkilatımızın değerli mensuplarını; hayatlarını feda etme uğruna ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalar için tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümünü bir kez daha kutluyor, başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI