Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

MAXAM HOLDİNG KKTC’NİN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK

MAXAM HOLDİNG KKTC’NİN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK
REKLAM ALANI
14.06.2022
A+
A-

MAXAM HOLDİNG KKTC’NİN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Makam holding Anadolu ile Kıbrıs’ı tünel ve köprü ile birleştiren merhum Cumhurbaşkanı Kıbrıs kahramanı Rauf Denktaş’ın hayattayken hayal edip en büyük arzusu olan Türkiye-Kıbrıs arası deniz geçiş köprüsünü yapmak için kurmaylarına talimat verdi.

Adanın makus kaderini değiştirecek proje için AR-GE ve fizibilite çalışmaları teknik ekip tarafından gerekli çalışmalara başlanılmış olup, detaylandırma ve sunum için önümüzdeki günlerde Maxam holding ve partneri dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock şirket kurmayları KKTC yöneticileri ile bir araya gelmeyi hedefliyorlar.

BU AZİZ MİLLETE HİZMET ETMENİN ONURUNU YAŞAYACAĞIZ.

Maxam Holdıng Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut KARAKEÇİLİ Usta Gazeteci Abdullah YİĞİT `e Hayata geçecek projeden büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu söyleyerek şu değerlendirmeleri yaptı:

Vatana hizmet için çıktığımız bu yolda aziz millete hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Geçmişten günümüze bu millet üzerinde birçok oyunlar oynandı. Her seferinde badireler atlatan bu milleti Cenabı Allah koruyor. Çünkü onların hesabı varsa Allah’ında hesabı var. Biz halis niyetle bu millete sevdamızla çalışmaya devam edeceğiz. Biz bu memleketi karşılıksız sevdik.

Karakeçili büyük bir rüyanın gerçekleşmesi için ilk adımı atmaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah bu adımımızın devamını hızlı bir şekilde sonuçlandırılmasıyla ilgili çalışmaya devam edeceğiz.

Biz bu projeye talibiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN uygun görürse. Rahmetli DENKTAŞ’ ın hayalini Allah nasip ederse ve uygun görülürse yap-İşlet devret modeli ile Maxam Holding ve partneri Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock şirketi ile birlikte bu göreve talibiz. Dedi

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI