Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

HALİLİYE’DE GENÇLERE CAN’DAN HİZMET

HALİLİYE’DE GENÇLERE CAN’DAN HİZMET
REKLAM ALANI
14.11.2022
A+
A-

HALİLİYE’DE GENÇLERE CAN’DAN HİZMET

 

 

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki kütüphaneler ile sessiz ve nezih bir ortamda sınava hazırlandıklarını ifade eden gençler, hayallerine giden bu yolda desteklerinden ötürü Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Bir 2 kişi ve iç mekan görseli olabilir
Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe ve eğitime önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerindeki meslek için ter döken gençlerin adresi olan Belediye bünyesindeki kütüphaneler ve gençlik merkezi, gençleri meslek sahibi yapıyor. Gençler, Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezi, Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve İbrahim Tatlıses Kültür Merkezindeki kütüphane ve çalışma ortamlarıyla sessiz ve nezih bir ortamda üniversiteye hazırlanıyor. Alanında uzman hocalar eşliğinde hem ders anlatımlarını dinleyen hem de soru çözümleriyle eksik konularını tamamlayan öğrenciler, geleceğe emin adımlarla hazırlanıyor. Bu kütüphanelerde periyodik olarak yapılan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile de gençlere kendilerini deneme şansı veriliyor. Hem soru çözümleri hem de deneme sınavlarıyla üniversite sınavına sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden gençler, desteklerinden ötürü Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Bir 1 kişi ve iç mekan görseli olabilir
Öte yandan, gençlerin geleceğe hazırlanmasında rol oynayan belediye bünyesindeki bu kütüphane ve eğitim merkezi ile geçtiğimiz yıl 143 genç üniversiteyi kazandı.

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir 3 kişi ve iç mekan görseli olabilir

REKLAM ALANI