Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

EYYÜBİYE BELEDİYESİ TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLEDİ

EYYÜBİYE BELEDİYESİ TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLEDİ
REKLAM ALANI
10.10.2021
A+
A-

EYYÜBİYE BELEDİYESİ TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLEDİ.

Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şelale park, Kitap Otağı, Yardımcı Parkı, 5 halı saha ve 3 Muhtar evi, düzenlenen toplu açılış töreniyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şelale park, Kitap Otağı, Yardımcı Parkı, 5 halı saha ve 3 Muhtar evi, düzenlenen toplu açılış töreniyle vatandaşların hizmetine sunuldu. Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 Temmuz mahallesi Şelale park, 15 Temmuz mahallesi Kitap Otağı, Yardımcı mahallesi sosyal donatı alanı, TOKİ (Batıkent) halı saha, Kito Deresi Halı saha, İkizce mahallesi halı saha, Yamaçaltı mahallesi halı saha, Yardımcı mahallesi Halı saha, Ruha mahallesi Muhtar evi, 15 Temmuz mahallesi muhtar evi, Karakoyunlu mahallesi muhtar evi için düzenlenen toplu açılış töreni Ayhan Şahenk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yapıldı. Düzenlenen törene; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanvekili Cuma Ağaç, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları ile bölge sakinleri katıldı. Açılışı yapılan alanların sunumunun ardından protokol konuşmalarına geçildi. Yapılan konuşmaların ardından şelale parktaki kurdele kesimiyle açılışı yapılan alanlar vatandaşların hizmetine sunuldu.

Toplu açılış töreninde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” bugün burada şelale parkımızı, kitap otağımızı, yardımcı parkımızı, 5 halı saha ve 3 muhtar evimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Zor dediler. Biz de zorların adamıyız dedik ve zor olarak görülen her şeyi bir bir yapmaya devam ediyoruz.” Dedi.

AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Kasım Gülpınar ise,” bugün güzel hizmetlerin toplu açılışları için buradayız. Mehmet Kuş başkanımız gelir misin dediler. Bizde onu ayrı bir sevdiğimiz için bugün buradayız. İnşallah daha güzel hizmetleri yapacak. Onu görüyorum. AK kadrolar olarak milletimize hizmet etmenin gayesi içindeyiz. Bugün burada açılışı yapılan alanların hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

AK Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de Başkan Kuş’a çalışmalarından dolayı teşekkür edip,” Başkanımız Mehmet Kuş’u gayretinde ve çalışmasından dolayı kutluyorum. Birlik ve beraberlik içinde hareket edip, Eyyübiye’nin hak ettiği hizmetleri hep birlikte getirmeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Eyyübiye için gece gündüz demeden çalışmaya ve yatırım yapmaya devam ettiklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise şunları söyledi;” Hamd olsun. Her Eyyübiye’ye geldiğimizde bir gün toplu temel atma törenleri, diğer gün toplu açılış törenleri görüyoruz. Başkanımız Mehmet Kuş’la el ele vererek diğer başkanlarımızla ve milletvekillerimizle, teşkilatımızla uyumlu çalışıp, vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.”

AK Parti Şanlıurfa İL Başkanvekili Cuma Ağaç, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Kestop ve 15 Temmuz Mahalle Muhtarı Ethem Çalışkan da yapılan hizmetlerin hayırlı uğurlu olmasını dileyip, emeği geçenlere teşekkür etti.-

REKLAM ALANI