Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

CEVDET YILDIRIM`DAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

CEVDET YILDIRIM`DAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
02.12.2021
A+
A-

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yıldırım, Engellilik konusu ülkemizde yalnızca engelli bireyleri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren önemli bir konudur. Çağdaş dünyanın geldiği ileri noktada engelli vatandaşlarımıza, eğitim, istihdam, barınma, rehabilitasyon ve bakımının sağlanması, ailelerinin desteklenmesi, engellilerimizin üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeterli duruma gelmeleri yaşam koşullarının iyileştirilmesi, kolaylaştırılması en önemli hedeflerimiz arasında olmalıdır.

Yıldırım, Çeşitli engellerine rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için, birer güç kaynağıdır. Engellilik, sosyal hayatı engelleyen bir kusur değil, desteklenmesi gereken bir durum olarak kabul edilmelidir. Bu nedenle Her fırsatta onları kucaklayarak eşit ve değerli vatandaşlar olduklarını göstermeliyiz.

Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek ve tüm hizmetlerden ve haklardan eşit bir biçimde yararlanmalarını sağlamak, insanlık borcumuzun yanı sıra, çağdaş toplum ve devlet olmanın da en önemli gereklerindendir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam getirmesini diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI