Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Çeşme, Bodrum, Kuşadası, Antalya, İstanbul, Ankara, Mersin, Adana, binlerce seveniyle buluşacak

Çeşme, Bodrum, Kuşadası, Antalya, İstanbul, Ankara, Mersin, Adana, binlerce seveniyle buluşacak
REKLAM ALANI
12.07.2021
A+
A-

50 bin Km yol yapacak…

Çıkardığı şarkılarla tüm müzik listelerde şarkıları bulunan ve dijital platformlarda en çok indirilenler listesinde yerini alan Berkay sözü ve müziği Murat Güneş‘e, düzenlemesi Serhat Şensesli ait yeni şarkısı “Karnaval” ile çıkararak müzikseverlere yaz sürprizi yaptı. Yeni şarkısının yanı sıra 2021 yazının konser şampiyonluğunu şimdiden garantiledi.

Çeşme, Bodrum, Kuşadası, Antalya, İstanbul, Ankara, Mersin, Adana, binlerce seveniyle buluşacak olan Berkay, yeni şarkısı “Karnaval” ın çıkışıyla 2021 yaz sezonunda toplam 50 bin km‘den fazla yol gidecek, 300 bine yakın kişiyle konserlerinde buluşacak.

Pozları çok konuşuldu…

İnsanın istediği her şeyi azim ve sıkı çalışma ile yapabileceğinin mesajını veren ailesi ve müziğin yanı sıra hayatının bir parçasını spora adayan Berkay, yeni şarkısı için verdiği pozlar ve fit görünümü ile sosyal medyada ilgi odağı oldu. Sosyal medyanın en çok konuşulan ismi olan Berkay‘ın vücudundaki dövmelerin hepsinin bir anlamı olduğunu “Benim dövmelerimin çoğunda sabretmek, şükretmek, inanmak, Allah var.” diye konuştu.

 

Berkay yeni fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-QH6FETDv5W

 

**Klibi izlemek için:

 

REKLAM ALANI