Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

“Bugün kimse kaybetmemiştir, 85 milyonun tamamı kazanmıştır”

“Bugün kimse kaybetmemiştir, 85 milyonun tamamı kazanmıştır”
REKLAM ALANI
28.05.2023
A+
A-

 

 

 

 

 

 

 

“Bugün kimse kaybetmemiştir, 85 milyonun tamamı kazanmıştır”

 

 

29.05.2023

 

 

 

Yazdır Yazıları Büyült Yazıları Küçült

 

 

 

“Bugün kimse kaybetmemiştir, 85 milyonun tamamı kazanmıştır”

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Konuşmasına, “Biz Türkiye’yi çok seviyoruz” diyerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün kimse kaybetmemiştir, 85 milyonun tamamı kazanmıştır. Milletimizin bize verdiği sorumluluğun gereği olarak, kimseye kırgın, küskün, kızgın, öfkeli değiliz. Artık, seçim dönemine dair tüm tartışmaları ve çekişmeleri bir kenara bırakarak, millî hedeflerimiz, millî hayallerimiz etrafında birleşme, bütünleşme vaktidir” dedi.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde açıklamalarda bulundu.

 

 

Konuşmasına, “Biz Türkiye’yi çok seviyoruz” diyerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunun, kayda değer herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmadan tamamlandığını söyledi ve “Seçimin gayriresmî sonuçlarına göre milletimiz Cumhurbaşkanlığı görevini, 5 yıllığına daha bize tevdi etmiştir. Ülkeyi yönetme sorumluluğuna bizleri tekrar layık gören milletimin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

 

 

“KİMSEYE KIRGIN, KÜSKÜN, KIZGIN VE ÖFKELİ DEĞİLİZ”

14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta tercihini hangi partiden, hangi adaydan yana kullanırsa kullansın tüm seçmenlere teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yurt içi ve yurt dışında sandık başına giderek iradesine sahip çıkan, demokrasimizin gücünü ispatlayan her vatandaşıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

“Hatırlarsanız biz her fırsatta, ‘biz kazandığımızda ülkemizde kimse kaybetmeyecek’ demiştik” şeklinde konuşmasına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yine aynı şekilde, ‘biz kazandığımızda tek kaybeden ülkemizle ilgili kirli senaryoların sahipleri ile onların aparatları olan terör örgütleri ve tefeciler olacak’ demiştik. Şimdi buradan aynı sözü bir kez daha veriyoruz. Bugün kimse kaybetmemiştir, 85 milyonun tamamı kazanmıştır” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Milletin kendilerine verdiği sorumluluğun gereği olarak, kimseye kırgın, küskün, kızgın ve öfkeli olmadıklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Artık, seçim dönemine dair tüm tartışmaları ve çekişmeleri bir kenara bırakarak, millî hedeflerimiz, millî hayallerimiz etrafında birleşme, bütünleşme vaktidir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasından önce; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal ve Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

Tüm Haberler

kaynak:https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/147331/-bugun-kimse-kaybetmemistir-85-milyonun-tamami-kazanmistir-

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI