Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

BİLİM MERKEZİ HABERİ HİÇBİR SURETTE GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR

BİLİM MERKEZİ HABERİ HİÇBİR SURETTE GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR
REKLAM ALANI
16.07.2021
A+
A-

BİLİM MERKEZİ HABERİ HİÇBİR SURETTE GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR

Şanlıurfa’ya bir ilk olarak kazandıracağımız ve geçtiğimiz aylarda Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’nin tanıtımını yaptığı El Battani Uzay, Havacılık ve Bilim Merkezimiz ile ilgili bazı medya organlarında yer alan, ‘Uzay ve Bilim merkezinin kapısına 5 ayda kilit vuruldu’ şeklindeki haber hiçbir surette gerçeği yansıtmamaktadır.

El Battani Bilim ve Havacılık Merkezi’mizin sadece tanıtımı yapılmış olup, açılışı henüz gerçekleştirilmemiştir. Karaköprü Belediyesi, Türk Kızılay ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol sonucunda bilim merkezinin içerisinde bulunan odalar “Stem ve Kodlama” atölyesi olarak hizmet vermektedir. Bilim merkezimizin açılışı da ufak eksikliklerin giderilmesiyle önümüzdeki dönemde gerçekleştirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.

Bahse konu haberde bilim merkezimiz ile alakası olmayan bir kapı gösterilip ana kapının açık olduğu göz ardı edilmiştir. Burada yapılan haberde art niyet olduğu, kurumumuzu karalama amaçlı yapıldığı açıktır. Yapılan haberlerin tamamı ilçeye yapılan hizmetleri baltalamaya, karalamaya yöneliktir. Vatandaşlarımızın ve basın kuruluşlarımızın art niyetle yapılan bu haberlere itibar etmemelerini rica ediyoruz.

Tüm basın kuruluşlarına ve vatandaşlarımıza duyurumuzdur.

 

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

 

Instagram/ Karakoprubel

REKLAM ALANI