Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

BBP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAYI BURHAN ÇAKABEYLİ BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ `Yİ ZİYARET ETTİ

BBP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAYI BURHAN ÇAKABEYLİ BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ `Yİ ZİYARET ETTİ
REKLAM ALANI
18.04.2023
A+
A-

 

 

 

 

 

 

 

BBP GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ADAYI BURHAN ÇAKABEYLİ BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ `Yİ ZİYARET ETTİ

Büyük Birlik Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı BURHAN ÇAKABEYLİ, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici`yi Genel Merkezde ziyaret etti.

Ziyaretinden dolayı Büyük Birlik Partisi’nden Gaziantep Milletvekili adayı olan Burhan ÇAKABEYLİ özel açıklamalarda bulundu.

Resim

BBP Gaziantep Milletvekili adayı olan Burhan ÇAKABEYLİ Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici`yi genel merkezde ziyaret ettim. Misafir perverliği için teşekkür ederim. Bizleri Gazi Şehrimiz Gaziantep ilimizden Aday olarak gösterdiğinden dolayı teşekkür ederim.

Ben ve ekibim olarak 14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı genel seçimleri ve 28.dönem Milletvekilliği seçimleri için Büyük Birlik Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Burhan ÇAKABEYLİ olarak çalışmalarımız devam ediyor.

Büyük Birlik Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Burhan ÇAKABEYLİ:
Siyasi hayatına ilk olarak Ülkü ocakları ortaöğretim teşkilatında başladı. Akabinde Alperen ocaklarında, Osmanlı Turan Ocakları Gaziantep il gençlik kolları başkanlığı ve Osmanlı Ülkü Ocakları Gaziantep Gençlik kolları başkanlığı, Osmanlı Partisi Şahinbey İlçe başkanlığı, Gelecek Partisi Gaziantep İl Başkan Yrd ve İl gençlik kolları başkanlığı, AK Parti Şahinbey İlçe Başkan Yrd ve Danışmanlığı görevlerinde bulunduğunu söyleyen Büyük Birlik Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Burhan ÇAKABEYLİ, Biz vatanımızın, bayrağımızın ve devletimizin bütünlüğü, bekası için verilen her görevi emir olarak gördük ve tüm bana verilen görevlerde bu inançla çalıştım. Bize düşen devletimizin bekası için elimizden geldiğince çalışmaktır. Gayret bizden, takdir Allah’tan” dedi.

Açıklama yok.

Büyük Birlik Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Burhan ÇAKABEYLİ , “Teşvik olmadan kendi imkan ve şartlarımızla mücadele ettik”
Siyasi sorumlulukları, sosyal ve özel hayatını olumsuz etkilemediğini dile getiren Büyük Birlik Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Burhan ÇAKABEYLİ , “Siyasi kariyerim sosyal hayatımı etkilemedi çünkü bu benim yaşam biçimim. Siyaset bana uzak gelmedi, ben hep içerisindeydim. Şuan Büyük Birlik Partisi’nin Gaziantep Milletvekili Adayıyım. Tarafıma Milletvekilliği Adaylığı teklif edildi. Ankara’dan arandım ve ‘Gaziantep’te seni bu liste içerisinden görmek istiyoruz’ denildi. Bu zamana aldığım bütün görevleri yerine getirdim ve siyasi arenada başarılar elde edeceğimden hiçbir zaman kuşkum olmadı ” şeklinde konuştu.

Burhan ÇAKABEYLİ kimdir?

1994 Gaziantep şehreküstü doğumlu olup. Uluslararası ilişkiler son sınıf öğrencisidir. Ticaret yapan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Siyasete katılmadan önce de sosyal hayatında aktif görevler yapan iş adamıdır.

Şuanda Gaziantep sevilen iş adamları arasındadır. ÇAKABEYLİ otomotiv gayrimenkul inşaat gıda sanayi ve ticaret Ltd şti yönetim kurulu başkanı ve Fikri Gaziantep Eğitim ve düşünce derneği genel Başkanı olan Burhan ÇAKABEYLİ Gaziantep `de gençlerin ağabeyi olarak bilinir.

İşiyle alakalı esnaflarla ve gençlerle her gün bir arada
Olan sosyal çevresi geniş bir ticaret adamıdır.

Büyük Birlik Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı BURHAN ÇAKABEYLİ, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici`yi Genel Merkezde ziyaretinden dolayı sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak . 14 MAYIS GÜNÜ ZAFER CUMHUR İTTİFAKIN OLACAKTIR dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI