Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

BAŞKAN KUŞ, YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARLA İFTARINI AÇTI

BAŞKAN KUŞ, YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARLA İFTARINI AÇTI
REKLAM ALANI
17.04.2022
A+
A-

BAŞKAN KUŞ, YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARLA İFTARINI AÇTI.

 

 

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar programında yetim ve öksüz çocuklar ile aileleriyle bir araya geldi.

 

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı iftarda yetim ve öksüz çocuklar ile aileleriyle bir araya geldi. Eyyübiye Belediyesi Yerel Yönetimler Konağında düzenlenen iftara; Başkan Kuş’un yanı sıra Eyyübiye İlçe Müftüsü Adem Dobur, Belediye Başkan Yardımcıları, Yavuz Selim İlköğretim Okulu Müdürü Mahmut Çıtırık ile Yetim ve öksüz çocuklar ile aileleri katıldı. Yetim ve öksüz çocuklarla yakından ilgilenen ve masaları tek tek dolaşan Başkan Kuş, yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerinden bir taleplerinin olup, olmadığını sordu. Kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için ilgili Başkan Yardımcılarını talimatlandıran Başkan Kuş, iftarını yetim ve öksüz çocuklarla aynı masada açtı. Dua ve hayırların kabul olduğu bu mübarek günlerde yetim ve öksüz çocuklarla aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğuna dikkat çekti.

Yetim ve öksüz çocukların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Kuş,” Bu mübarek günlerde yetim ve öksüz çocuklarımızın mutluluklarını ortak olmanın heyecanını bizler de yaşıyoruz. Yetim ve öksüz çocuklarımızın her zaman hizmetinde olmanın hazzını da yaşamaya devam edeceğiz. Benim için de ayrı ve özel bir gün. Onları mutlu görmek için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. ” dedi.

Eyyübiye İlçe Müftüsü Adem Dobur da yetim ve öksüz çocuklarla bir arada olmanın mutluluklarını yaşadıklarını belirterek, iftar programından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

 

 

 

————————————————-

HABER SİTELERİ İÇİN GÖRÜNTÜ LİNK: https://www.youtube.com/watch?v=R_e-7sjRz-Y

TELEVİZYONLAR İÇİN GÖRÜNTÜ LİNK: https://wetransfer.com/downloads/4ebbd427697afbcb8fd0ef62b87898ef20220417121529/d1a32b3fa88b5b64290b8b83b279bee720220417121553/240990

 

 

REKLAM ALANI