Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Başkan Kuş: Tüm Mahallelerimize Doğalgaz Ulaştırmakta Kararlıyız

Başkan Kuş: Tüm Mahallelerimize Doğalgaz Ulaştırmakta Kararlıyız
REKLAM ALANI
22.12.2022
A+
A-

Başkan Kuş: Tüm Mahallelerimize Doğalgaz Ulaştırmakta Kararlıyız

 

 

 

 

 

Süleymanşah Mahallesi’nde doğalgaz boru hattı döşeme işlemleri sonrası deforme olan yolların bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye’deki tüm mahallelere doğalgaz ulaştırmakta kararlı olduklarını söyledi.

 

Şanlıurfa Eyyübiye’de doğalgaz ulaştırılan mahallelerde, kazı nedeniyle bozulan yolları ve sokakları hızlı bir şekilde onaran Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarını işlerinin başında ziyaret eden Başkan Mehmet Kuş, çalışanlara kolaylıklar diledi. Doğalgaz ulaştırılan mahalle sakinleriyle de sohbet eden Başkan Kuş, tesisat çalışmaları tamamlanan bölgelerde hızlıca bakım onarım çalışmalarını başlattıklarını, kış aylarında vatandaşı çamur içinde bırakmayacaklarını söyledi.

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kuş, “Eyyübiye’yi doğalgaz ile buluşturacağız demiştik. Çok şükür artık Eyyübiye’de doğalgaz var. Doğalgazın geldiği yerlerde hali ile tahribat oluyor. Şu an Eyyübiye’nin genelinde şantiye haline dönüştürmüş durumdayız. Her sokak ve her caddelerimizde ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışmalarını yürütüyorlar. Kısmet olur ise bir aya kadar doğalgazdan dolayı yıpranmış olan yollarımızın hepsini yenilemiş olacağız ve peyderpey mahallelerimizi doğalgaz ile kavuşturmanın mücadelesini vereceğiz. Doğalgazı tüm mahallelerimize ulaştırmakta kararlıyız” diye konuştu.

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un seçim vaatleri arasında olan doğalgaz, geçen yıl beş mahalleye ulaştırılmıştı. Yaz aylarında başlayan çalışmalarla altı mahalleye daha gaz ulaştırılması, yeni gaz ulaştırılan mahallelere bu kış gaz verilmesi planlanıyor.


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://www.youtube.com/watch?v=huY2zZJpN_o
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://wetransfer.com/downloads/2153644b255cabcd9bfc00af0468aa9020221222052715/dfdfd71ee1427fda92ae2e5e9bd306f920221222052726/86aed6?trk=TRN_TDL_01&utm_campaign=TRN_TDL_01&utm_medium=email&utm_source=sendgrid

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

 

REKLAM ALANI