Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Batman °C

Aşkın Zengin Akkuş son romanını kitapseverlerle buluşturdu

Aşkın Zengin Akkuş son romanını kitapseverlerle buluşturdu
REKLAM ALANI
14.03.2021
A+
A-

Aşkın Zengin Akkuş son romanında okurlarına bir kadının isterse mucizeler yaratacağını gösteriyor

Bir kadının isterse mucizeler yaratacağını gösteren ve aynı zamanda yürek yakan bir baba ve kız hikâyesini anlatan Aşkın Zengin Akkuş’un “Babamın Gölgesi” kitabı, Dark İstanbul Yayınları’ndan çıktı.

“Hayat, kötü haber aldığın bir gece kadar uzun; gülümsediğin bir an kadar kısaymış meğer” sloganıyla yayımlanan “Babamın Gölgesi” romanı, kitapçılarda ve online kitapçılarda okuyucularla buluşuyor.

Kitap arka kapak metni:

“Her şeyin var, öyle mi? Peki ya baban ya onun yokluğu?” Ben hiç babasız kalmadım ki! Görüşmüyor olsam da hep o babanın kızıydım… Ağladığım zamanlar, başımı onun omuzunda hayal edip teselli ederdim kendimi. Ona sığınırdım… Biliyor musun, yaşadığım birçok acıyı ona sarılarak aşmaya çalıştım. Anlayacağın; ben hep o babanın kızıydım… “Yıllardır bu ânı bekliyordum. İçimdeki o huysuz ihtiyar seninle arama engel koyuyordu. Fakat ona yol göründü. Artık aramıza giremeyecek, sana söz veriyorum…”

“Hoş geldin, babacığım.”

“Hoş buldum, kızım. Fakat uzun kalamayacağım.”

“Anlamadım?”

“Ölüyorum…”

Aşkın Zengin Akkuş kimdir?

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü ve Açık Öğretim Fakültesi Felsefe Bölümü mezunu olan yazar, iş hayatına bankacılıkla başlayıp özel bir şirketin işletme müdürlüğünü üstlenerek sürdürdü. Bu görev sonrasında, uzun yıllar çalıştığı bir firmanın finans bölümünde yöneticilik yapan Akkuş, bir dönem Risk Yönetim Danışmanlığı yaparak profesyonel iş hayatına devam etti. Şu sıralar kendini tamamen edebiyata adayarak yeni kitaplar ve projeler üzerinde çalışan yazarımız, aynı zamanda Dark İstanbul Kitap Bölümü’nün Yayın Kurulu’nda olup, Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürmektedir.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI